• Головна
  • Харків'яни можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження. Що потрібно зробити
17:20, 1 листопада 2023 р.

Харків'яни можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження. Що потрібно зробити

У Харкові місцеві жителі можуть отримати гроші на ремонт свого житла. 

Мешканці Харкова можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження внаслідок обстрілів, в рамках державної програми "єВідновлення". Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на словам мера Харкова Ігоря Терехова, який дав інтерв’ю спецпроекту Українського Радіо Харкова "Майдан свободи".

Ігор Терехов зазначив, що міська влада працює над відновленням конструктивів будинків та комунікацій, а ремонтом помешкань займаються вже самі мешканці.

"Люди мають право на отримання коштів за свої пошкоджені квартири. І я дуже прошу всіх харків’ян, щоб вони подавали заявку у  "єВідновлення". Ці кошти вони зможуть  витратити на ремонт своїх квартир", - сказав міський голова. 

Заявки на отримання грошової компенсації за програмою "єВідновлення" подали понад 9 тисяч жителів Харкова. Загальна сума виплат становить понад 136,7 мільйона гривень. Станом на 27 жовтня спеціальна комісія відпрацювала понад 5,8 тисяч заявок містян. Подати заявку можна в застосунку "Дія".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт #виплата #отримати #житло #квартира
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...