• Головна
  • Найвигідніші шини ціна-якість 205/60 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:29, 15 травня

Найвигідніші шини ціна-якість 205/60 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

При виборі комплекту шин на майбутні 2-4 сезони важливо знайти оптимальне співвідношення ціни та якості, щоб забезпечити безпеку та комфорт на дорозі, не переплачуючи надмірно за незрозумілі функції.

Типорозмір 205/60 R16 має особливу затребуваність у автомобілів клас C. Торгові марки різних сегментів з особливою точністю проробляють характеристики гуми, пропонуючи безліч цікавих варіантів. Відкриваючи сторінки інтернет магазину «Автошини Ком», де асортимент не рідко перевалює за сотню, підібрати колеса стає не найпростішим завданням.

Найвигідніші шини ціна-якість 205/60 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

Рейтинг найкращих шин 205/60 R16 2024 року допоможе визначитися та вибрати колеса, що підходять під умови експлуатації українських доріг.

Рекомендуємо також матеріал найкращі дощові моделі 205/55 R16.

Goodyear Efficient Grip Performance 2

Європейська гума відомого виробника у продажу з 2020 року. Неодноразово брала перші місця у численних незалежних тестах, остання з яких – Autobild Summer tyre test 2024. Автошини мають низку переваг, серед яких ActiveBraking – особливості протектора, що істотно скорочують гальмівний шлях на мокрій поверхні. Колеса відрізняє низький рівень шуму та максимально комфортне водіння. Економічний зиск доповнюється тривалим терміном експлуатації.

Michelin Primacy 4+

Не менш ефективні та продуктивні літні шини типорозміру 205/60 R16 посідають друге місце у нашому рейтингу на основі кількох незалежних тестів. Випускаються колеса на кількох заводах у Європі. Модель – вдосконалений варіант попередниці Michelin Primacy 4. У неї оптимізована гумова суміш, що суттєво продовжило термін служби скатів. Фірмові технології EverGrip та Silent Rib дають стабільність поведінки, передбачуваність та тишу під час їзди.

Bridgestone Turanza T005

Розроблена японським виробником та випускається на європейських заводах. Автошини неодноразово показували надійність і продуктивність, навіть у найскладніших літніх умовах – сильного дощу. Унікальна гума та спеціальний дизайн протектора гарантують відмінне зчеплення та стабільність на сухих та мокрих поверхнях. Мають високий рівень зносостійкості та довговічності. Деякі модифікації доповнюються технологією Run-Flat. Взимку 2023 року на заміну цієї серії розробники представили Turanza 6, в якій зібрані та посилені основні позитивні моменти попередниці, змінено склад компаунду, трохи покращено дизайн та профіль протектора. Все б добре, але новинка поки не обкатана плюс цінник злегка завищений.

Kumho Ecsta PS71

Яскравий представник корейського шинного виробництва не просто так потрапив до рейтингу літніх автошин. Колеса пропонують відмінне поєднання продуктивності та економічності. Спеціальна конструкція протектора та інноваційна гума гарантують контакт та керованість на дорозі. Поліпшений дизайн допоміг досягти зниження витрати палива. Спортивна автогума має чудові показники зносостійкості, що ще раз доводить її економічність у тривалій перспективі.

Модель особливо виділяється в плані ціни, магазину "Автошини Ком" рекомендує звернути особливу увагу корейський продукт.

Hankook Ventus Prime 4

За результатами тестів журналу Autobild, літні шини 205/60 R16 неодноразово займали місця в п'ятірці лідерів. Гума також розроблена корейською компанією, але для нашого регіону випускається переважно в Угорщині. На додачу до економічності має відмінні показники гальмування на мокрому та сухому асфальті. Відрізняється тривалою експлуатацією із необхідністю мінімального обслуговування.

Шини 205/60 R16 у рейтингу магазину «Автошини Ком» вважаються одними з найкращих за поєднанням ціни та якості. Кожна з розглянутих моделей пропонує високий рівень продуктивності, надійності та комфорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...