• Головна
  • Золочів під обстрілами (оновлено) ФОТО
17:59, 15 березня

Золочів під обстрілами (оновлено) ФОТО

Ціллю терористів  стала лікарні 

Російські терористи вчергове здійснили обстріл міста Золочів. Про це повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник

За попередніми даними, для ракетного удару використовувався ЗРК С-300 або керованою авіабомбою. Пізніше у прокуратурі уточнили, за попередніми даними, удар був завданий ракетою Іскандер-М. 

Золочів під обстрілами (оновлено) ФОТО, фото-1

Зафіксовані влучання на територію районної лікарні. Пошкоджені будівлі, гараж, виникли загоряння автомобілів швидкої допомоги, легкових транспортних засобів. Також пошкоджено приватний будинок.

Удар по Золочеву

Удар по Золочеву

Наразі без постраждалих. Окрім будівель пошкоджень зазнали автівки медичного призначення.

Удар по Золочеву

Удар по Золочеву

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Золочів під обстрілами (оновлено) ФОТО, фото-4

За даними слідства, 15 березня близько 16:20 збройні сили рф вдарили по селищу Золочів Богодухівського району. Влучання відбулось на територію місцевої лікарні, внаслідок чого пошкоджено одноповерховий гуртожиток. Також пошкоджень зазнали пункт дислокації автомобілів швидкої допомоги, будівля клубу, гаражі. Відбулося загоряння чотирьох автомобілів швидкої допомоги, два з яких згоріли повністю, а також трьох легкових автівок. 

 Без постраждалих. 

 Нагадаємо, сьогодні терористи обстріляли Одесу. Вже 14 загиблих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...