• Головна
  • Вибухи у Харкові. Які наслідки нічної атаки "Шахідів" на місто, - ФОТО
11:32, 1 лютого

Вибухи у Харкові. Які наслідки нічної атаки "Шахідів" на місто, - ФОТО

Харків вночі атакували дрони-камікадзе "Шахід".

31 січня близько 21:15 у місті пролунали вибухи. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Олег Синєгубов закликав харків'ян перебувати в укриттях.

У прес-службі Повітряних сил ЗСУ перед цим повідомили, що кілька груп "Шахідів" рухаються у напрямку Харкова.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов у своєму Телеграм-каналі заявив, що місто знову знаходиться під ударом "Шахідами".

"Попередньо, є влучання по цивільній інфраструктурі. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", - сказав харківський міський голова.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що російські окупанти вдарили по місту безпілотниками.

"Зафіксоване влучання в об'єкт цивільної інфраструктури Основ’янського району Харкова. Внаслідок ударів інформація про постраждалих не надходила. Частина ворожих БПЛА "не досягла цілей". Дякуємо силам ППО", - зазначив він.

Вже вранці очільник ХОВА Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі уточнив, що росіяни вдарили по Харкову 4 дронами-камікадзе "Шахід".

"Зафіксовані влучання 2 безпілотників по території цивільного промислового об’єкту в Основ’янському районі. Постраждалих немає. Сили ППО збили 2 ворожі БПЛА", - розповів Олег Синєгубов.

У прес-службі Національної поліції у Харківській області з посиланням на слова начальника ГУНП Харківщини Володимира Тимошка наголосили, що об’єкт цивільної інфраструктури, по якому вдарили "Шахіди", є непрацюючим.

У прес-службі Харківської обласної прокуратури повідомили, що пошкоджено будівлі та приміщення цього цивільного підприємства, сталася пожежа.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як розповів у своєму Телеграм-каналі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, армія РФ 31 січня о 21:56 також скинула 2 керовані авіаційні бомби на територію центральної районної лікарні у селищі Велкикий Бурлук.

"Пошкоджено фасад, дах та вікна ЦРЛ. Евакуювали 38 людей, з них 5 працівників ЦРЛ. Персонал та пацієнти лікарні встигли зреагувати на сигнал повітряної тривоги. Ті, кому дозволено за показаннями медиків, перебуватимуть на лікуванні амбулаторно з додатковим медичним обстеженням та наглядом", - зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шахіди #вибухи #харків #цивільна #інфраструктура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...