• Головна
  • Рік переховувалася від суду, зберігала гранату та наркотики: на Харківщини поліцейські затримали розшукувану жінку, - ФОТО
14:17, 31 січня
Надійне джерело

Рік переховувалася від суду, зберігала гранату та наркотики: на Харківщини поліцейські затримали розшукувану жінку, - ФОТО

На Харківщині затримали жінку, яка рік переховувалася від правоохоронців за зберігання наркотиків.

До поліції Малинівської територіальної громади звернулася місцева мешканка із повідомленням про підозрілих людей, які приходили до однієї з квартир по вулиці Соїча, про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Правоохоронці виїхали за адресою, у коридорі квартири вони побачили предмет, схожий на гранату, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Чугуївського районного управління поліції.

З дозволу власниці помешкання поліцейські оглянули житло та виявили гранату з підривачем, чотири зіп-пакета з порошкоподібною речовиною, схожу на психотропну речовину «PVP», зіп-пакет з подрібненою речовинної рослинного походження, схожу на канабіс, та декілька пристроїв для вживання наркотичних речовин.

Усе виявлене працівники поліції вилучили та направили на експертне дослідження.

Поліцейські з’ясували, що 35-річна жінка намагалася уникнути відповідальності за зберігання наркотиків, з якими її затримали рік тому харківські поліцейські.

Вона ухилялася від відбування покарання, за що її оголосили у розшук.

Правоохоронці доставили правопорушницю до Чугуївського районного управління поліції.

Жінку передали колегам, які розшукували її.

Слідчі відкрили два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#жінка #переховувалась #поліція #наркотики #граната
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...