Наші спецпроекти6
ВВійськторги
ММіські служби Харкова
ДДень Народження Дитини
ССпорт для дітей
ППриватні школи
ППриватні садочки
РРозміститися у довіднику
ООнлайн-школи англійської мови
Інфрачервона сушарка «СІЧ» з нержавіючої сталі
Електрошафа "СІЧ" призначена для заготівлі в домашніх умовах фруктів, овочів, ягід, грибів, лікарських та городніх трав, м'яса, риби та інших продуктів рослинного походження методом сушки, а також підігріву їжі і приготування дієтичних страв.
Крім того, електрошафа може використовуватися для підсушування макаронних виробів, різних круп, борошна тощо
Консервування продуктів рослинного походження сушінням є традиційною технологією.
Сушка в електросушаркою з інфрачервоним випромінюванням дозволяє максимально зберігати у висушеному продукті вітаміни, ферменти та інші найважливіші властивості; забезпечує стерилізацію продукту і т.д.
Технічні вимоги:
Харчування електрошафи здійснюється змінним струмом напругою 220 В
1. Обсяг завантажувального продукта кг (л): 7 (30).
2. Потужність, кВт: 0,9.
3. Габаритні розміри, мм:
- ширина 340
- довжина 430
- висота 590.
4. Температура в зоні сушки: 80 С.
5. Маса електрошафи без упаковки - 15 кг
6. Термін служби: не менше 10 років.
Електрошафа відноситься до приладів 1 класу згідно ГОСТ 52161.1-2004. Захист від ураження електричним струмом забезпечується основною ізоляцією і захисним заземленням. Усередині корпусу сушильного шафи змонтована секція з трубчастими випромінювачами (електронагрівачами), які задають певний діапазон інфрачервоного випромінювання.
У корпусі електрошафи є направляючі, по яких через отвори в передній стінці вставляються сітчасті листи і знаходиться внизу піддон, призначений для збору продуктів, що обсипаються в процесі сушіння через сітчасті листи.
Електрошафа має відкидну металеву кришку, яку при сушінні продуктів можна фіксувати для усунення вологи з вихідних продуктів. У закритому положенні електрошафа можна використовувати при підігріві / приготуванні їжі.
В основу принципу дії сушильного шафи покладено комбінований радіаційно-конвективний спосіб сушіння продуктів. При даному способі випаровування вологи відбувається за допомогою терморадиационной нагріву інфрачервоним випромінюванням певного діапазону довжин хвиль, а видалення вологи - за рахунок конвективних течій паро-повітряної суміші.
Рекомендуємо також звернути увагу на приготування в інфрачервоному сушильній шафі:
- Фруктово-ягідна пастила: корисне і збалансоване харчування замінить шоколад, карамель і мармелад.
- Суповий набір для похідного меню: овочі, м'ясо і риба. Легкі, поживні і не займають багато місця.
- Сушені риби і м'яса: відмінна закуска до пива.
Інфрачервона сушарка «СІЧ» - необхідна покупка та подарунок для господині.
Крім того, електрошафа може використовуватися для підсушування макаронних виробів, різних круп, борошна тощо
Консервування продуктів рослинного походження сушінням є традиційною технологією.
Сушка в електросушаркою з інфрачервоним випромінюванням дозволяє максимально зберігати у висушеному продукті вітаміни, ферменти та інші найважливіші властивості; забезпечує стерилізацію продукту і т.д.
Технічні вимоги:
Харчування електрошафи здійснюється змінним струмом напругою 220 В
1. Обсяг завантажувального продукта кг (л): 7 (30).
2. Потужність, кВт: 0,9.
3. Габаритні розміри, мм:
- ширина 340
- довжина 430
- висота 590.
4. Температура в зоні сушки: 80 С.
5. Маса електрошафи без упаковки - 15 кг
6. Термін служби: не менше 10 років.
Електрошафа відноситься до приладів 1 класу згідно ГОСТ 52161.1-2004. Захист від ураження електричним струмом забезпечується основною ізоляцією і захисним заземленням. Усередині корпусу сушильного шафи змонтована секція з трубчастими випромінювачами (електронагрівачами), які задають певний діапазон інфрачервоного випромінювання.
У корпусі електрошафи є направляючі, по яких через отвори в передній стінці вставляються сітчасті листи і знаходиться внизу піддон, призначений для збору продуктів, що обсипаються в процесі сушіння через сітчасті листи.
Електрошафа має відкидну металеву кришку, яку при сушінні продуктів можна фіксувати для усунення вологи з вихідних продуктів. У закритому положенні електрошафа можна використовувати при підігріві / приготуванні їжі.
В основу принципу дії сушильного шафи покладено комбінований радіаційно-конвективний спосіб сушіння продуктів. При даному способі випаровування вологи відбувається за допомогою терморадиационной нагріву інфрачервоним випромінюванням певного діапазону довжин хвиль, а видалення вологи - за рахунок конвективних течій паро-повітряної суміші.
Рекомендуємо також звернути увагу на приготування в інфрачервоному сушильній шафі:
- Фруктово-ягідна пастила: корисне і збалансоване харчування замінить шоколад, карамель і мармелад.
- Суповий набір для похідного меню: овочі, м'ясо і риба. Легкі, поживні і не займають багато місця.
- Сушені риби і м'яса: відмінна закуска до пива.
Інфрачервона сушарка «СІЧ» - необхідна покупка та подарунок для господині.
Рубрики
16:11, 24 вересня, №3449074
Bio Septix (Канада)
Показати номер