• Головна
  • Робота у Харкові. ТОП вакансій для тих, хто хоче заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО
18:07, 19 січня

Робота у Харкові. ТОП вакансій для тих, хто хоче заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО

"Гарячі" вакансії для харків'ян, які хочуть заробляти від 20 тисяч гривень.

Розмір заробітної плати - один з головних критеріїв при виборі шукачами роботи тієї чи іншої вакансії. І у місті є компанії та підприємства, які шукають нових співробітників і готові запропонувати їм конкурентоспроможну зарплату. Однак розмір виплат залежатиме від досвіду і навичок кандидата на посаду.

Редакція сайту 057 розповідає про актуальні вакансії у Харкові для тих, хто хоче заробляти від 20 тисяч гривень.

Робота у Харкові. ТОП вакансій для тих, хто хоче заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО, фото-1

Студія нігтьового дизайну відкрила вакансію "майстер манікюру". Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 1 року, володіння технік виконання комбі, апарат та класичного манікюру/педикюру, вміння здійснювати процедури з дотриманням стандартів безпеки і санітарії, здатність працювати у команді. Зарплата - від 20 до 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 099-544-92-41.

Гастрономічний паб готовий працевлаштувати піцайоло. Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 1 року, відмінні комунікативні навички та стійкість до роботи в режимі "запара". Зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Номер телефону: 099-379-75-78.

Компанія з гуртового та роздрібного продажів автомобільних запчастин відкрила вакансію "менеджер з продажу автозапчастин". Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 2 років, знання пристрою автомобіля та його вузлів, впевнене користування оригінальними програмами, робота з оригінальними та не оригінальними каталогами запчастин, грамотна мова та здатність до навчання, вища освіта, досвідчений користувач ПК, вміння працювати з оргтехнікою, водійське посвідчення категорії "В" та відсутність шкідливих звичок. Зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-712-99-22.

Виробничо-торговельна компанія готова працевлаштувати маркетолога. Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 1 року та вища освіта за спеціальністю. Зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-576-11-04, 050-617-94-02.

Робота у Харкові. ТОП вакансій для тих, хто хоче заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО, фото-2

Компанія з постачання автомобільних запчастин та послуг з ремонту машин відкрила вакансію "автоелектрик-діагност". Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 2 років, знання сучасних електричних систем автомобілів, знання пристрою та принципу дії автомобіля і його систем; знання пристрою та принципу дії електрообладнання автомобіля, досвід роботи з діагностичним автомобільним обладнанням, досвід роботи з авто після 2010 року, вміння працювати з діагностичним обладнанням, уважність до деталей та здатність працювати в команді. Зарплата - від 30 до 50 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-11-55-120, 095-11-55-120.

Виробнича компанія готова працевлаштувати інженера-технолога/програміста ЧПК. Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 5 років з написання технологічних програм для верстатів з програмним керуванням - токарні, токарно-фрезерувальні та фрезерувальні. Зарплата - від 20 до 28 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-574-88-98.

Компанія з продажу будівельних матеріалів та вентиляційних установок відкрила вакансію "майстер з обробки каменю". Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 1 року. Зарплата - близько 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 067-789-13-75.

Медичний центр акушерства, гінекології та репродуктології готовий працевлаштувати лікаря акушера-гінеколога/репродуктолога. Вимоги до кандидата на посаду: досвід роботи від 2 років, вища медична освіта зі спеціальності "акушерство та гінекологія", підвищення кваліфікації з питань репродуктології, наявність ліцензії на проведення акушерських операцій, знання сучасних методів діагностики та лікування у галузі акушерства і гінекології, вміння працювати в команді, високий рівень комунікабельності, вміння ефективно організовувати свій робочий час. Зарплата - від 20 до 30 тисяч гривень.

Номер телефону: 095-940-78-09.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...