• Головна
  • Закликали односельчан підтримувати та співпрацювати з окупантами: на Харківщині поліція повідомила про підозру двом колаборанткам, - ФОТО
14:22, 18 січня
Надійне джерело

Закликали односельчан підтримувати та співпрацювати з окупантами: на Харківщині поліція повідомила про підозру двом колаборанткам, - ФОТО

На Харківщині поліцейські повідомили про підозру у колабораційній діяльності двом жінкам.

На Харківщині 17 січня правоохоронці повідомили двом жінкам про підозру за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України, про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Мешканки села Липці 58 і 56 років активно підтримували російську агресію проти України й схиляли односельчан «товаришувати та допомагати військовим рф».

58-річна жінка публічно висловлювалася на підтримку дій та рішень держави агресора.

Вона говорила, що «Україна неодмінно повинна приєднатися до російської федерації та стати частиною їхньої держави», «військові рф хочуть лише добра для нас» та «зовсім скоро військові рф будуть панувати по всій території України й неодмінно наведуть належний лад в країні».

А 56-річна місцева мешканка неодноразово закликала співрозмовників до співпраці з державою-агресором та її окупаційними військами.

Жінка заявляла, що «рф не обстрілює місто та село, мирних мешканців, все це роблять самі українці, щоб картинку зробити красиву».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колабораціонізм #жінки #Липці #окупація #рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...