гірчичний порошок натуральний продукт з антибактеріальними властивостями

Гірчичній порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014)-це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями. Забезпечує: -запобігання плісеневіння готових виробів; -збільшення об"єму виробів; -покращує смак та аромат; -уповільнює процес черствіння; -продовжує срок зберігання.
Дозування: для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба -0.1-0.4 від маси борошна. Гірчичний порошок можливо викоростовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як к...
17:55, 11 червня
Яичный порошок из свежих куриных яиц обладает качествами свежих яиц, но намного безопаснее с бактери...
09:35, Сьогодні
(натуральні інгредієнти для харчової промисловості) Амарант входить в щоденний раціон жи...
09:35, Сьогодні
Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він ма...
17:55, 11 червня
Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїново...
17:55, 11 червня
В природе не существует более замечательного пищевого сырья, чем куриные яйца. Пропорции между отдел...
09:35, Сьогодні
Хочете додати 057.ua на головний екран і бути в курсі новин?