• Головна
  • "Працювали" через поштового перевізника, а "товар" відправляли у посилках: у Харкові спецназ затримав наркоторговців, - ВІДЕО
Відеосюжет
12:21, 11 січня

"Працювали" через поштового перевізника, а "товар" відправляли у посилках: у Харкові спецназ затримав наркоторговців, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Слобідському районі Харкова спецназ затримав двох наркоторговців.

Оорганізували незаконну схему двоє мешканців Харківської області 38 і 40 років. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Зловмисники "працювали" через поштового перевізника. "Товар" вони відправляли замовникам у посилках. Один з них виконував роль організатора, давав вказівки щодо можливостей доставлення та відправлення посилок, а також закупляв наркотики. Інший отримував від "організатора" наркотики та вказівки, куди надалі відправити посилки, якою вагою та яку кількість.

10 січня працівники карного розшуку у співпраці зі спецпідрозділом "СХІД" провели санкціонований обшук автомобіля та за місцем мешкання чоловіків. Правоохоронці вилучили близько 35 тисяч гривень, наркотичні речовини, мобільні телефони, банківські картки, ваги, сім-картки та патрони.

Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 2, 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наркоторговці #спецназ #посилки #нарктики #поштовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...