• Головна
  • У Харкові легковий автомбіль виїхав "на зустрічку" і зіштовхнувся з мотоциклом: водій останнього загинув на місці, - ФОТО
13:36, 24 грудня 2023 р.

У Харкові легковий автомбіль виїхав "на зустрічку" і зіштовхнувся з мотоциклом: водій останнього загинув на місці, - ФОТО

Харківська поліція встановлює обставини загибелі мотоцикліста.

23 грудня близько 14:50 сталася аварія на нерегульованому перехресті вулиць Холодногірська та Робесп'єра. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Попередньо поліцейські встановили, що 57-річна кермувальниця "Mercedes Benz" при виконанні розвороту ліворуч виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з мотоциклом "Kawasaki". 40-річний водій мотоцикла отримав не сумісні з життям травми та загинув на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #автомобіль #мотоцикл #водій #загинув
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...