• Головна
  • Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися в середині осені і скільки обіцяють платити, - ФОТО
11:00, 22 жовтня 2023 р.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися в середині осені і скільки обіцяють платити, - ФОТО

Актуальні вакансії у середині осені на харківському ринку праці.

У середині осені харків'яни активно шукають можливості працевлаштування. І у місті відкрито достатньо вакансій від компаній та підприємств, яким потрібні нові співробітники. Однак їх заробітна плата залежатиме від низки факторів, головні з них - досвід та навички.

Редакція сайту 057 розповідає, куди у Харкові можна працевлаштуватися в середині осені і скільки обіцяють платити.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися в середині осені і скільки обіцяють платити, - ФОТО, фото-1

Мережа продуктових маркетів готова працевлаштувати керуючого мережею магазинів. Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 2 років; вища освіта; знання програм MS Office; знання касової дисципліни, вміння працювати з ПРРО та терміналом; високий рівень організаторських здібностей. Обіцяна зарплата - від 20 до 30 тисяч гривень.

Куди звертатись: 066-316-47-46.

Кафе італійської кухні відкрило вакансію "кухар на холодний процес". Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 2 років. Обіцяна зарплата - від 20 до 24 тисяч гривень.

Куди звертатись: 097-520-03-23.

Підприємство з виготовлення торгового обладнання готове працевлаштувати економіста. Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 2 років, вища освіта за спеціальностями "економіка" або "фінанси", впевнене володіння ПК та вміння користуватися офісними програмами та програмою 1С 8.3. Обіцяна зарплата - від 15 до 20 тисяч гривень.

Куди звертатись: 063-288-25-50.

Машинобудівна компанія в галузі обробки металу та виготовлення обладнання для його обробки відкрила вакансію "електрозварник". Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 2 років та наявність посвідчення/диплому електрозварника. Обіцяна зарплата - від 20 до 25 тисяч гривень.

Куди звертатись: 050-487-97-67.

Робота у Харкові. Куди працевлаштуватися в середині осені і скільки обіцяють платити, - ФОТО, фото-2

Інтернет-магазин жіночого одягу готовий працевлаштувати модельну швачку. Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 1 року. Обіцяна зарплата - від 15 до 18 тисяч гривень.

Куди звертатись: 099-025-75-94.

Меблева фабрика відкрила вакансію "столяр-станочник". Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 1 року. Обіцяна зарплата - від 15 до 25 тисяч гривень.

Куди звертатись: 099-007-77-06.

Діагностичний центр готовий працевлаштувати рентгенолаборанта. Роботодавець вимагає: освіта за спеціальністю "рентгенологія". Обіцяна зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Куди звертатись: 067-618-03-03.

Ліцей відкрив вакансію "вчитель математики". Роботодавець вимагає: досвід роботи не менше 1 року; вища освіта з математики або суміжної галузі; знання чинних програм та методик навчання математики; вміння пояснювати складні математичні концепції зрозуміло і доступно; відмінна комунікаційна та міжособиста грамотність; здатність створювати позитивну та невимушену навчальну атмосферу; здатність працювати в команді та співпрацювати з колегами. Обіцяна зарплата - від 7 до 20 тисяч гривень.

Куди звертатись: 050-960-18-06.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #осінь #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...