• Головна
  • Продавали "метадон" місцевим жителям: на Харківщині поліція затримала банду наркоторгоців, - ВІДЕО
Відеосюжет
17:13, 11 жовтня 2023 р.

Продавали "метадон" місцевим жителям: на Харківщині поліція затримала банду наркоторгоців, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харківській області поліцейські затримали банду наркоторговців.

Троє чоловіків 30, 41 та 48 років, мешканці міста Лозова, перебували на обліку в рамках замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю в медичних закладах Харківської та Дніпропетровської областей. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Також відомо, що вони ставили на облік інших людей, які перебували в місцях позбавлення волі. У вказаних медичних центрах зловмисники отримували "метадон", який продавали місцевим жителям. Передачу наркотиків чоловіки здійснювали через "закладки" або при особистих зустрічах.

Правоохоронці затримали членів банди в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України

9 жовтня правоохоронці провели санкціоновані обшуки в помешканнях та автомобілях зловмисників. Силовики виявили наркотики, мобільні телефони, банківські карти, документацію та пістолет. Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі Лозівського районного відділу поліції повідомили членам групи про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#банда #наркоторговці #метадо #продавали #жителі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...