• Головна
  • "Зроблено в Росії": нові подробиці ракетних ударів окупантів по Харкову, - ВІДЕО
Відеосюжет
13:52, 6 жовтня 2023 р.

"Зроблено в Росії": нові подробиці ракетних ударів окупантів по Харкову, - ВІДЕО

Відеосюжет

Нові подробиці ракетних ударів російських загарбників по Харкову.

6 жовтня о 06:45 окупанти обстріляли центр Харкова. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

В двох районах Харкова ракети влучили в житлові багатоповерхівки. Всього поранення отримали щонайменше 25 людей, у тому числі 11-місячний хлопчик зі своїми батьками. Його 10-річний брат загинув. Під час розчищення завалів вилучили тіло жінки. Це бабуся хлопчиків. Рятувально-пошукові роботи тривають

За словами начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергія Болвінова, на місцях влучань були знайдені уламки ракет "Іскандер", про що свідчить напис "Зроблено в Росії".

"Російські ракети вбивають цивільних людей, російські ракети вбивають наших дітей. Це жахливий злочин, це воєнний злочин", - наголосив Сергій Болвінов.

Від ракетних ударів частково зруйновані та пошкоджені багатоповерхівки, згоріли авто, вибиті вікна в офісних приміщеннях та квартирах людей.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ракетні #удари #подробиці #харків #іскандер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...