• Головна
  • За тиждень у Харківській області сапери ДСНС знешкодили понад 460 боєприпасів
17:46, 18 вересня 2023 р.

За тиждень у Харківській області сапери ДСНС знешкодили понад 460 боєприпасів

За тиждень у Харківській області сапери ДСНС знешкодили понад 460 боєприпасів

Протягом тижня фахівці ДСНС здійснили 111 виїздів на ліквідацію пожеж, 12 були пов’язані з веденням бойових дій. У зв'язку з цим рятувальники виїздили на виклики у Дворічанській, Петропавлівській, Вовчанській, Вільхуватській, Великобурлуцькій, Золочівській, Куп’янській громадах і по місту Харків. Також було знешкоджено 467 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомив під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, всього з початку повномасштабного вторгнення рф піротехніки виявили та знешкодили 77 589 вибухонебезпечних предметів.

Крім того, 13 вересня під час польових робіт в районі села Благодатне Слобожанської громади комбайн підірвався на протитанковій міні, внаслідок чого чоловік зазнав травм.

«Звертаємося до всіх жителів Харківщини, особливо в деокупованих громадах, щодо дотримання правил особистої безпеки. У випадку виявлення підозрілого предмета необхідно негайно зателефонувати за номерами 101, 102 або 112 та повідомити про вибухонебезпечну знахідку», – наголосив речник ГУ ДСНС України у Харківській області.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення рф сапери ДСНС обстежили понад 3600 гектарів території та 2586 кілометрів ліній електропередач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #розмінування #сапери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...