• Головна
  • У Харківській області впродовж тижня сапери ДСНС знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів
14:49, 28 серпня 2023 р.

У Харківській області впродовж тижня сапери ДСНС знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів

У Харківській області впродовж тижня сапери ДСНС знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів

З 21 по 28 серпня підрозділи ДСНС здійснили 177 виїздів, з яких 91 – ліквідація пожеж, у тому числі 15 – пов'язані з ворожими обстрілами. 

Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.

«Впродовж минулого тижня сапери ДСНС здійснили 220 виїздів для ліквідації ворожих боєприпасів та знищили 346 вибухонебезпечних предметів. Загалом на території Харківської області працює 32 піротехнічні розрахунки, 64 одиниці техніки та 156 саперів. З початку повномасштабного вторгнення піротехніки обстежили понад 3500 гектарів території та 2477 кілометрів ліній електропередач. Всього було виявлено та знешкоджено 76 123 вибухонебезпечних предмети», – розповів Євген Василенко.

Він також повідомив, що 21 серпня у селі Шестакове Чугуївського району під час польових робіт 51-річний тракторист зазнав травми, наїхавши на протитанкову міну. Постраждалого госпіталізували до лікувального закладу.

«Вкотре звертаюсь до жителів Харківської області з проханням не нехтувати правилами безпеки під час виявлення ВНП. Якщо ви помітили будь-який підозрілий вибухонебезпечний предмет – негайно повертайтесь тією ж стежкою, якою прийшли, й телефонуйте за одним із номерів:  «101», «102» або «112» та повідомте про знахідку», – наголосив речник ГУ ДСНС України у Харківській

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #розмінування #сапери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...