• Головна
  • Внаслідок вибуху протипіхотної міни "пелюстка" на Харківщині постраждали 8 підлітків
11:29, 4 лютого 2023 р.

Внаслідок вибуху протипіхотної міни "пелюстка" на Харківщині постраждали 8 підлітків

За минулу добу на Харківщині трапилося ЧП в Ізюмі, де підлітки вчора ввечері знайшли фрагмент протипіхотної міни "пелюстка".

Один з підлітків підняв його із землі та кинув поруч з іншими. Міна здетонувала. Про це повідомив очільник Харківської ВЦА Олег Синєгубов 4 лютого.

"За уточненою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, вчора внаслідок вибуху протипіхотної міни "пелюстка" в Ізюмі постраждало 8 підлітків. У 7 дітей осколкові поранення. У однієї дівчинки психологічна травма - гостра реакція на стрес. Стан постраждалих легкий, їхнім життям загрози немає. Проте всіх дітей госпіталізували до харківської лікарні для дообстеження", - пише Синєгубов.

Також він повідомив оперативну ситуацію на Харківщині. 4 лютого.

"Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів області. Зокрема, під вогнем були: Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Огірцеве та інші населені пункти. У Куп’янську пошкоджена інфраструктура цивільного підприємства. У смт Дворічна зафіксоване пряме влучання в квартиру на другому поверсі житлового будинку. Також пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих", - повідомив голова Харківської ВЦА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківськаобласть #пораненняпідлітків #Ізюм #обстріли #ОлегСинєгубов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...