• Головна
  • Кому може стати в пригоді обмін валют
Новини компаній
15:00, 28 вересня 2023 р.

Кому може стати в пригоді обмін валют

Новини компаній

Обмін валют — це послуга, яка може знадобитися кожному. Чи плануєте ви відпустку в іншій країні, чи ведете бізнес з іноземними партнерами, чи просто заробляєте на коливаннях курсів — обмін валют Харків обов'язково допоможе вам купити або продати необхідну валюту.

Євро — валюта Європи

Євро є другою за вагомістю валютою на міжнародному ринку після долара. Як і долар, його називають «безпечною» валютою, тобто валютою, яка безпечна навіть за часів кризи, оскільки не очікується, що вона сильно втратить свою вартість.

Ви можете як купити долар Харків, так і обміняти українську гривню на євро у обміннику «Оптимальний Курс» на вул. Полтавський шлях у Харкові, особливо якщо плануєте поїздку в одну з країн Європи. Але потрібно пам'ятати, що існує так звана єврозона. Єврозона створюється країнами, які використовують євро замість своїх національних валют. У 1999 році зона євро спочатку складалася з 11, а потім і 15 країн ЄС.

Останніми країнами, які обміняли свої національні валюти на євро, були Естонія — 2014 р. і Латвія — 2015 р. Наразі 19 країн ЄС входять до зони євро. Вам знадобиться євро, якщо ви відвідуєте одну з цих країн. Обмін валют Полтавський шлях надає послугу купівлі та продажу євро за вигідним курсом, а також ви можете замовити обмін валют на сайті чи в додатку.

Чому міняти валюту в аеропорту чи на вокзалі — погана ідея?

Якщо у вас немає часу обміняти гроші перед поїздкою або ви забули про це, обмін готівкової валюти на іноземну в аеропорту або на вокзалі може здатися ідеальним варіантом. Обміняти валюту в терміналі — це зручно, але чи найбільш вигідно?

Пункти обміну валюти в аеропортах і на вокзалах зручні, але їхні курси зазвичай не дуже вигідні. Необхідно враховувати, що підприємці орендують комерційні площі за високими цінами, а крім додаткових витрат (сплати податків, оплати праці співробітників тощо) доводиться думати ще й про заробіток. Число мандрівників, які бажають обміняти валюту «в останню хвилину», досить велике і, на жаль, на цьому заробляють власники пунктів обміну валюти.

Але якщо ви заздалегідь вивчите курси валют Харків, то виявите, що існують вигідніші пропозиції, наприклад на сайті www.obmenka.kharkiv.ua/. Також, якщо за кілька днів до поїздки продумати це питання, то можна простежити за коливанням курсів і спіймати найвигіднішу пропозицію, замовити операцію з обміну і відправитися в один з пунктів обміну валют.

Вигідний обмін валют для власників малого бізнесу

Якщо ви власник малого бізнесу і часто користуєтеся іноземною валютою, вас напевно зацікавить, як конвертувати гроші, щоб не втратити багато.

Закордонні перекази через банк можуть бути пов'язані з додатковими витратами — банківськими комісіями від кількох гривень до кількох відсотків від суми переказу! А ось в обміннику все досить фіксовано. Залишається тільки підібрати найбільш вигідну пропозицію і замовити операцію з обміну.

Обмінник валюти в Харкові — чудове рішення для будь-якої компанії, яка приймає і здійснює платежі в іноземній валюті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...