• Головна
  • Автошкола в Києві на Оболоні - на яку категорію піти вчитися
Новини компаній
10:30, 14 грудня 2022 р.

Автошкола в Києві на Оболоні - на яку категорію піти вчитися

Новини компаній

Якщо ви живете на правому березі Києва, а точніше в його північній частині, хоч раз, але вам траплялися красиві іномарки зі значком "У". І вам, неодмінно, хотілося бути на місці цих молодих за званням водіїв. Тому, ви могли замислюватися про пошук автошколи в Оболонському районі. Але, перед тим, як почати підкорення гордої гори під назвою "водійська", потрібно визначитися, на чому хочеться їздити. А від цього залежить категорія водійського документа. В Україні існує 14 категорій і підкатегорій до них, які залежать від виду транспорту.

Водії-початківці не можуть піти "картбланш". Новачкам доступні далеко не всі категорії, оскільки є питання не тільки за віком, а й за стажем. Про те, які категорії в автошколі на Оболоні в Києві можна відкрити, не маючи прав, що варто враховувати, поговоримо далі.

Автошкола на Оболоні в Києві - як зрозуміти, що потрібно для прав

Автошкола в Києві на Оболоні - на яку категорію піти вчитися, фото-1

Якщо ви абсолютний новачок і тільки вбили в своєму браузері "Автошкола Київ", то потрібно розуміти існуючі обмеження:

  • При категорії "А1" - можна водити мопеди, які мають двигун об'ємом до 50 кубічних сантиметрів або електродвигун, потужністю до 4 кіловат.
  • При категорії "А" - можна керувати дорожніми мотоциклами, які мають електродвигун понад 4 кіловати за потужністю або якщо об'єм типового двигуна понад 50 кубічних сантиметрів.
  • За категорії "В" - можна водити легкову машину. Мова про ті авто, які за масою доходять до 3,5 тонн, а за пасажиромісткістю - до 8 осіб.

По суті, вибір у вас складається з цих трьох карт. Перші два пункти підходять на випадок, якщо транспорт потрібен особисто вам. Легкова машина - питання "на любителя". Тут фактор залежить від наявності сім'ї та від особистих преференцій щодо зручності. Комусь до смаку можуть не припадати мотоцикли або мопеди. Якщо йде запит на рівень вище, зокрема, на мікроавтобуси або інші транспортні засоби, то тут потрібно напрацювати водійський досвід під час уроків водіння на Оболоні.

Автошкола Оболонь - супутні фактори

З наших минулих слів зрозуміло, що варто визначитися з бажаним засобом пересування. Якщо з "А" і "А1" ще можна подумати, то з "В" все гранично зрозуміло. Під час пошуку автошколи на Оболоні подумайте також про практичність:

  • Мопеди або мотоцикли ідеальні для подорожей на скромні відстані. Крім того, вони підійдуть при роботі в кур'єрській доставці.
  • З особистим авто зручно кататися на великі дистанції. При розгляданні в питанні заробітку машина корисна при роботі в таксі або при безперервних роз'їздах.

За актуальним законодавством, яке регулює правила дорожнього руху та отримання водійських прав, сісти за кермо у віці, молодшому за 18 років, можна тільки за категорій "А" або "А1". У такому разі потрібно, щоб було 16 років. Категорія "В" отримується тільки при досягненні 18 років. Але, почати навчання в автошколі на Оболоні можна раніше:

  • Категорії "В" можна навчатися з 16 років.
  • Категорії "А" або "А1" - з 14 років.

У разі, коли вас цікавить питання про те, як отримати всі категорії водія, то тоді потрібно знати, що всі водійські категорії відкриваються по черзі.

Вибір інструктора з водіння в Києві на Оболоні - короткі відповіді на часті запитання

У практиці хороших курсів водіння на Оболоні - дозволити клієнту залишити заявку онлайн або дати зручний номер для зв'язку. Вас записують на потік, що цікавить, і повідомляють час старту занять. В автошколі "Агат", як і в інших шанованих автошколах, просять такі документи:

  • Паспорт - ксерокопія 1, 2 сторінки, прописки.
  • Ідентифікаційний номер платника податків - ксерокопія.
  • Фотографії - дві штуки, зазвичай стандартного розміру, 3,5*4,5.
  • На випадок ID-картки - двостороння ксерокопія і виписка з місця реєстрації.

Інструктори з водіння на Оболоні, які прагнуть навчити і виростити справжнього професійного водія, який не боїться ПДР, не стягуватимуть жодних додаткових платежів. Курси водіння в Києві на Оболоні, що поважають себе, включають в остаточну вартість бензин і навчальну літературу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...