• Головна
  • Хто шукає, той знаходить: історія про те, що ідеальний дім для спокійного життя у Харкові існує
Новини компаній
13:00, 17 липня 2018 р.

Хто шукає, той знаходить: історія про те, що ідеальний дім для спокійного життя у Харкові існує

Новини компаній

Через масову урбанізацію, сотні панельних будинків та безкінечні спальні райони будь-яке сучасне місто незворотньо перетворюється на кам’яні джунглі. Гамірні, метушливі, однотипні. Не оминула ця участь і Харків. Складається враження, що, якщо жити у Харкові, то обов’язково в «коробках». Насправді ж, хто шукає комфортні умови проживання, той обов’язково знайде їх навіть у мегаполісі. У підтвердження цьому - історія Юрія Калініченко, що свідомо шукав для себе ідеальний дім роками, доки одного разу не знайшов його.

“Ні за які гроші я не хочу жити у “мурашнику”. Навіть якби квартиру мені подарували”

Пошуки

Обираючи житло, ти обираєш щось близьке для себе. З цим поспішати не варто. Одразу після розлучення мені не вдалося роз’їхатися з дружиною, тому кілька років нам довелося бути сусідами. А тим часом я намагався роздивитися у Харкові місця, де б можна було спокійно й не поспішаючи жити, де б не було притаманної місту метушні. Здавалося, такого місця не існує. Аж доки я не дізнався про ЖК «Space House».

Зручно, коли все під боком

Я знав, про що йде мова. Цей будинок розташований саме в тому районі, де я проживав на той час. Атмосфера там затишна, допізна світло, зовсім поряд із моїм новим домом метро й автобусні зупинки. І хоч користуватися громадським транспортом я не полюбляю, все ж бачу безперечні переваги такої транспортної розв’язки. Недалеко від будинку - футбольний стадіон «Металіст», є два супермаркети, кафе, а головне - «Кінний ринок», то ж за покупками взагалі не доведеться їхати далеко. На відстані витягнутої руки парк з тренажерами, біговими доріжками, баскетбольними майданчиками й прогулянковою зоною. Хоча особисто я віддаю перевагу менш людним місцям, тому на пробіжки вирушаю у протилежному напрямку - вздовж річки чи дороги. Зазвичай мій ранок починається о п’ятій годині на набережній: вона дуже зручна для пробіжок - рівний асфальт, мінімум пилу. Я там спокійно собі бігаю, все обмірковую, вдома займаюся холодним обливанням, після чого у такому ж врівноваженому стані збираюся на роботу й завжди встигаю туди вчасно - до восьмої. До речі, частіш за все я добираюся до роботи пішки, бо не люблю увесь цей хаос у вранішньому метро.

“Для мене дуже важливо проводити зосереджено час до роботи й після. І я не знаю району у Харкові, який зміг би забезпечити мені такий рівень комфорту, як тут”

Власна фортеця

Знаєте, чому я майже не роздумуючи придбав квартиру у ЖК «Space House»? Це будинок для людей, які не люблять метушні й цінують затишок. Коли ти увесь день на роботі, повертаючись додому, хочеш лише одного: відпочити, зняти інтелектуальну й моральну напругу, накопичену за весь день серед людей, у соціумі. Якщо жити в типовому панельному будинку, такого розслаблення годі й шукати. Скрізь люди, багато людей, дитячі крики, гучні розмови під вікнами до півночі. Тільки уявіть: у такому будинку далеко не один під’їзд, де п’ять, а де й дев’ять поверхів, у кожному будинку сотні квартир, та й будинки стоять, тісно притулившись одне до одного. Я б просто не зміг жити в таких умовах.

Інша справа будинок, який обрав для себе я. Це далеко не спальний район, хоча тихий. Він стоїть обабіч дороги, то ж шуму автомобілів майже не чути. Та їх би й не було чутно, тому що у нашому “Спейс хаусі” гарна звукоізоляція. І це не просто слова, це правда. Справа у тім, що у будинку товстелезні зовнішні стіни та якісні вікна, через які шум майже не проникає в середину.

Я не хочу порівнювати наш будинок з іншими новобудовами, які за останні кілька років з’являються у Харкові, немов гриби. Не хочу й не можу, тому що подібного до ЖК «Space House» ще не збудували. Він поки що у єдиному екземплярі просто через те, що ніхто, окрім його забудовників, не хоче аж так заморочуватися з якістю дому. Особисто я почуваюся тут у безпеці, на мене не давить низька стеля й мені є де розвернутися.

“Мені здається, забудовники ЖК «Space House» хотіли створити щось особливе, унікальне. І їм це вдалося, говорю це як щасливий власник комфортної квартири”.

Детальніше про проект: http://gostinki.kharkov.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#space #spacehouse #гостинки #гостинкивцентре #квартиравцентре #купитьгостинкухарьков #квартирывхарькове #застройщики #недвижимостьвхарькове
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...