• Головна
  • «Астарта» і «НеДіля» презентують нову програму
15:19, 6 грудня 2011 р.

«Астарта» і «НеДіля» презентують нову програму

9 грудня Едуард "Діля" Приступа представляє новий етно-проект "Астарта" в клубі "Pintagon" (вул. Данилевського, 26).

Нагадаємо, що "Астарта" - жіночий вокальний дует, який виступає з 2007 року, спочатку разом з "Тартаком", потім самостійно.

Едуард Приступа пригадує: "Ми познайомилися під час спільного туру груп "НеДіля" і "Тартак", тоді дівчата співали бек-вокалом у Сашка Положинського. Через деякий час надійшла пропозиція зробити спільну композицію. В результаті була створена "Ой там, на горі" на сучасний лад..."

2 роки тому почалося співробітництво між "НеДілею" і "Астартою". Вони вже представили свою фолк-рок програму на фестивалях "Захід", "Рожаниця", "Країна Мрій", "Трипільські зорі" та інших. Паралельно була створена клубна, більш камерна програма без голосного звучання барабанів і гітар, натомість звучить чистий народний спів з легкими вкрапленнями інструменталу.  Вийшла фольк-музика, яка поєднує в собі культуру наших предків і сучасність.

"НеДіля" вже дала кілька концертів восени цього року з новою програмою, але тепер представить публіці новий склад (до групи приєднався барабанщик-перкусіоніст - він же бас-гітарист в одній особі) і спеціальну різдвяну програму, в якій головним акцентом звучатимуть старовинні українські пісні різдвяного циклу в сучасній інтерпретації.

Початок о 20:00.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...