• Головна
  • Сьогодні в Харкові знищували телевізори
17:47, 25 жовтня 2011 р.

Сьогодні в Харкові знищували телевізори

На майдані Свободи Харківська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела акцію, спрямовану проти монополізації телевізійного простору Харківщини.

Захід проведено для зацікавлення харків’ян Інтернет-телебаченням, вільного від владної "біло-синьої" монополії та цензури.

"Телеетери, в яких ідеться про закупівлю нових лавочок та ліхтарів за мільйони гривень, не потрібні харківцям. Це інформаційне сміття має бути в смітниках, а не в головах українців", – наголосив голова Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка перш, ніж розбити один із телевізорів.

Слідом за Ігорем Швайкою знищили непотрібні телеприймачі інші свободівці.

Акція символізувала боротьбу з телевізійною цензурою на харківському телебаченні – проти закриття одних телеканалів та переформатування інших на догоду "біло-синій" владній верхівці. У ході дійства було оприлюднено цікаві факти з діяльности місцевих чиновників-"регіоналів", які не сходять з екранів підконтрольних їм телеканалів. Це міський голова Геннадій Кернес, його заступник Олександр Кривцов, голова облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, "наймолодший регіонал" Харкова Максим Мусєєв, заступники голови облдержадміністрації Ігор Шурма та Юрій Сапронов і керівник місцевого Антифашистського комітету Нісон Ройтман. Фото останніх за непотрібністю їх громаді учасники заходу знищили разом із телевізорами.

Потім голова Харківської обласної "Свободи" розкрив ноутбук, на екрані якого було зображено Інтернет-телебачення – один із реальних замінників ЗМІ, що працюють на "біло-синіх" владців.

Харківська "Свобода" переконана, що символічне знищення монополізованого телебачення і "регіоналізованих" політиків матиме свої позитивні наслідки. Бо ж сьогодні телевізійні мес-медія замість надавати етерний час боротьбі ідей – слугують інструментом для нав'язування "єдино правильної" думки. Своєю акцією "Свобода" закликала харків’ян до самостійного пошуку об'єктивної інформації, а не мовчазного споживання телепродукту, який від початку до кінця створює чинна влада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...