• Головна
  • Добкіну: За все приходить час розплати!
16:01, 3 червня 2011 р.

Добкіну: За все приходить час розплати!

Губернатор Харківщини М. Добкін (далі – М.Д.) на 22-е червня готує у Львів десант з письменників, художників, артистів, музикантів … Хоче М. Д. подарувати галичанам трошки добра, тепла, правди, культури… Тобто, треба думати того, чого їм, не вистачає. Начитався, мабуть, Михайло Маркович Табачника і того, хто йому «…тексты пишет по – дебильному».

Акція, звичайно ж, скоординована: будуть хазяєва з Росії, товариш Зю, «наш» первач Сем, білоруси, ну і голодна зграя дрібних провокаторів . В ринду вдарили і всім раптово закортіло вшанувати загиблих в одному місці, в один час і під червоним прапором, а заодно - полікувати аборигенів від печерного націоналізму.

Що ж, сценарій підписано, ролі розписані, гроші поділені: процес не зупинити. І все ж, прохання наївного: «…Перед этим затупите ваши острые клыки…» - це з В.Висоцького.

Яка ж справжня мета акції? Адже навіть в СРСР не відзначали цю дату, як і 9-е Травня до 1965 року, а в цьому році буржуї її так «зацєнілі»? Будь ласка: зганьбити Край, Державу, українство; зіпсувати Євро 2012; оживити процес з федералізації, а як вийде то і з балканізації; підтримати п’яту колону і поширити Рускій мір; отримати підстави для застосування економічних і політичних санкцій з боку РФ; закарбувати в головах і душах людей образ і адресу «ворогів народу». Це згодиться на виборах до ВР і президента РФ, а також для прийняття закону про заборону фашистських (читай націоналістичних) організацій.

Повертаюсь до Харківського «гуманного» десанту, його командира і кажу: в гуманіста М.Добкіна не вірю! Не вірю, бо знаю: щойно він став мером – суспільно-політична ситуація в Харкові різко загострилася. Ожили антиукраїнські екстремістські організації. Знову почали нівечити пам»ятники (Т.Шевченка, УПА, репресованим кобзарям, дошка Й.Сліпому). Розгорнулася війна з бізнесом, з обладміністрацією, СБУ, політичними опонентами. Землю почали шинкувати в режимі «турбо». Для ілюстрації ситуації: пом. прокурора, який оголошує аукціон незаконним, виводять з зали як пацана!; у СБУ забирають секретне приміщення; колишній осуджений, а на той час секретар міськради Г.Кернес збирає залу міліцейського істеблішменту і говорить: «Вы зажрались! (згоден –О.Д.). Я научу вас работать». Полковники мовчки сопіли: проти правди нє попрьош! ; Отак у нас, у Харкові робиться! Один офіцер сказав мені тоді словами А. Казакова: «…Над нами же будут смеяться всей нашей земли фраера!». Знав би він, що дуже скоро Генадій Адольфович стане мером і разом з Михайло Марковичем буде приймати Парад Перемоги. Чудні діла Твої, Господи.

Не вірю, в гуманну місію М.Д., бо пам’ятаю побоїще на Клочківській під його з Кернесом орудою . Коли бандюкі «гасили» людей, а за ними йшла ментівська зондеркоманда оглядаючи тіла: живе/мертве, «швидка» потрібна? Пам’ятаю Лісопарк, атаки на «зелених» з бензопилами «Дружба», де знову менти з «лісорубами» в чорному були в одній команді. Був присутнім при нападі на мітингуючих біля Каменя УПА .

А куди діти зламаний палець нардепа М.Катеринчука і копняк від Кернеса – депутату міськради? Депутат від ПР душить іншого, теж від ПР, ще й генерала (!), та й у міськраді під об’єктивами кінокамер! Це стиль поведінки гуманістів? Де, нарешті, журналіст Клємєнтьєв?
З початком мерства М.Д. виразно запрацював принцип: свій – чужий, хто не з нами – той ворог. Со всємі витікающімі…

Розділяє М. Д. і мертвих на своїх і чужих. Чужі – жертви Голодоморів. Отже для них - ні пам’ятника, ні землі під нього. Що, А.Аваков за власний кошт збудував Меморіал за окружною? Хай його і утримує! Зняти з балансу! Меморіалу солдатам вермахту – бути, Камінь УПА – хай забирає мер Івано-Франківська!

Чужий – Т.Шевченко. «Гуманіст» жодного разу (!), не був помічений біля пам’ят ника Кобзарю. Чужа мова - українська. Все просто і жорстко.

Правда, якщо М.Д. бував у доброму гуморі, то опоненти для нього - це собачьонкі, суслікі, лузери. Але, загалом атмосфера в Харкові - гнітюча і значною мірою завдяки пану М.Добкіну і його «гуманній» команді.

Отже, Михайло Марковичу, роль матері Терези - не Ваша, але, коли будете у Львові - відвідайте місця «бойової слави» НКВС (тюрма на Лонцького…) і УГА-УВО-ОУН-УПА. Поспілкуйтесь з живими учасниками тих подій. Це Вас вразить. І, сподіваюсь змінить, адже ж Ви відкрили меморіальну дошку духовному наставнику бандерівців – кардиналу Й.Сліпому, то ж не зупиняйтесь. І ,ще, зав’язуйте міжрегіональні економічні зв’язки. Щоб не купували більше автобуси і тролейбуси в Росії. Більше діла, менше слів. Бо з економікою на Харківщині - біда. І пам’ятайте: за все приходить час розплати! То ж, поспішайте робити добро.

А львів’янам скажу: щоб ви не робили 22 червня, як би не догоджали комусь, якими б не були толерантними/агресивними – все одно будете винними. Тож, не піддавайтесь на провокації, будьте собою і робіть з розумом та як серце каже.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...