• Головна
  • Київстар ТБ анонсувала знижки у березні на популярні пакети
Партнерський матеріал
13:25, 20 березня

Київстар ТБ анонсувала знижки у березні на популярні пакети

Партнерський матеріал

Користувачі платформи кіно та телебачення Київстар ТБ до 31 березня 2024 року можуть отримати знижку до 56% при оплаті карткою на пакети «Сімейний» і «Преміум HD» на 3 або 12 місяців користування. Бібліотека контенту платформи  налічує 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу, а ще 400 телеканалів.

Київстар ТБ анонсувала знижки у березні на популярні пакети, фото-1

Підписка на пакет «Сімейний» на 3 місяці дозволить зекономити 34% від вартості, а на 12 місяців — 41%.  Щодо пакета «Преміум HD», то його можна придбати на 3 місяці з економією 46%, на рік – зі знижкою 56%.

Пакет «Сімейний» надає доступ до 360 ТВ-каналів і 18 000 фільмів, мультфільмів, серіалів і шоу, а пакет «Преміум HD» — до 400 телевізійних каналів і до понад 20 000 контенту VOD-бібліотеки платформи. 

Кожен із пакетів дозволяє дивитись контент на п’яти пристроях одночасно: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV, приставка. Також користувачі можуть створити дитячий профіль, під’єднавши його до свого акаунту, щоб захистити дитину від перегляду небажаного контенту.

Знижка на кількамісячні пакети розповсюджується для нових та активних користувачів платформи кіно та телебачення незалежно від мобільного оператора зв’язку й інтернет-провайдера. 

Щоб оформити підписку на один із двох акційних пакетів, оберіть його у застосунку  Київстар ТБ у розділі «Пакети» й оплатіть банківською карткою суму за весь період. 

Серед фільмів, що доступні за підпискою: український документальний фільм «Довга доба», нова частина відомої стрічки з Томом Крузом «Місія неможлива: Розплата», фільм про двох друзів боксерів «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа», американський науково-фантастичний бойовик «Трансформери: Час Звіроботів», оскароносна стрічка з Бредом Піттом та Марго Робі «Вавилон» та багато інших. 

Обирайте зручний пакет і насолоджуйтесь легальним переглядом цих та інших стрічок на Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...