• Головна
  • Як освіжити простір свого будинку через освітлення
Новини компаній
11:00, 26 лютого

Як освіжити простір свого будинку через освітлення

Новини компаній

Доречно підібране освітлення у квартиру або дім зможе допомогти перетворити його на неймовірно затишний куточок. Для цього можна придбати світильники, які ви зможете встановити у будь-яку частину своєї оселі та зробити акцентне світло. Саме через такі невеликі джерела освітлення можна зробити чудовий простір, в якому буде приємно знаходитися.

Як освіжити простір свого будинку через освітлення , фото-1

Освітлення для створення затишку

Якщо ви шукаєте спосіб зробити простір більш затишним, тоді саме розумно підібране світло вам допоможе. Через нього ми можемо змінювати свій настрій: збуджувати нервову систему для продуктивності або, навпаки, заспокоювати себе перед сном. На які характеристики деталей освітлення треба звертати увагу для отримання бажаного результату?

  • Використовуйте світильники з лампочками, які випромінюють тепле біле світло. Колірна температура в районі 2700-3000К створює затишну та зручну атмосферу, яка нагадує за своїм виглядом світло свічок. Таким чином ви будете відчувати себе більш комфортно в умовах з таким освітленням.
  • Розгляньте варіант придбати моделі світильників з можливістю регулювати яскравість. Це дозволить вам створити відповідне освітлення в різних ситуаціях та досягти бажаного ефекту від використання джерела. Створюйте вечірню романтичну атмосферу, коли потрібно або робочу.
  • Світильники з відтінками або абажурами – це чудовий варіант для втілення затишку в оселю. Вони здатні розсіювати світло та дарують м’яке освітлення. Таке розсіювання створює приємний м’який світловий фон.

Додатковим джерелом освітлення може стати дзеркало з підсвіткою – воно буде водночас виконувати практичну функцію та дарувати гарне світіння.

Як освіжити простір свого будинку через освітлення , фото-2

Дієвий інструмент: комбінування джерел освітлення

Щоб вдома було максимально затишно, у вас має бути можливість регулювати освітлення як вам заманеться. Саме тому рекомендується мати декілька джерел, які ви зможете змінювати між собою, переставляти, вмикати водночас або окремо. Таким чином перед вами відкривається набагато більше варіантів для експериментів. Використовуйте комбінацію світильників різних типів: стельові, торшери, настільні. Настільна лампа – чудовий елемент, який допоможе виділити певну зону завдяки своєму світлу. Через те, що настільна лампа має обмежений простір для світіння, її світло не буде надмірним. Навпаки: з ним ви будете відчувати себе затишно та зможете зосередитися на одній справі, відокремивши себе від всього іншого простору.

Як освіжити простір свого будинку через освітлення , фото-3

Які обрати джерела освітлення

До основного джерела освітлення, яке є у вас в оселі, для створення затишку рекомендується додати декілька невеликих. Які саме види джерел це можуть бути?

  • Торшери – це вид підлогового світильника, який виглядає як висока стійка з верхнім вузьким елементом або абажуром. Він служить для того, щоб випромінювати світло у певному векторі. Він може бути направлений вгору або вниз. Цей дизайн дозволяє розподілити світло рівномірно та створити приємний загальний освітлювальний ефект в приміщенні. Зазвичай торшери розташовують біля диванів, крісел або в кутах з рослинами або предметами мистецтва. Оберіть таке місце, на яке ви бажаєте робити акцент вечорами: читаючи книгу, ви зможете ввімкнути торшер та сісти під ним, отримуючи максимум світла.
  • Настільна лампа – це універсальний елемент, який ви можете практично використовувати як для навчання, роботи, так і для створення точкового джерела освітлення. Через їх компактність та легкість такі лампи без труднощів встановлюються у будь-яку частину приміщення. Ви можете обрати як акумуляторні лампи, які працюють через власний заряд, так і класичні варіанти зі шнуром.
  • Нічник – невелике джерело освітлення, яке найчастіше розташовують у спальній кімнаті. Він розсіює зовсім невелику частину світла та створює затишок теплою лампою. Нічник м’яко підсвічує кімнату в темряві та допомагає заспокоїти нервову систему перед засинанням. За пару годин до сну бажано переходити на тихе нічне освітлення у всій кімнаті.

Світильники виконують не тільки практичну функцію надання світла, але й мають декоративний дизайн, тому можуть служити в якості елемента інтер’єру. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#світильники #дзеркало з підсвіткою #настільна лампа #Led Story
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...