• Головна
  • Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая
Новини компаній
13:00, 16 лютого

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая

Новини компаній
Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая, фото-1

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая

Дубай і Балі це зовсім різні місця для проживання та інвестицій у нерухомість, кожен регіон має свої плюси та мінуси як для девелопера, так і для кінцевого покупця квадратних метрів.

Вікторія Галицька, керуючий партнер Sunny Development Group, має досвід забудови як у Дубаї, так і на острові Балі, отже може порівнювати умови інвестицій у прибуткову нерухомість в обох регіонах. Своє бачення про інвестиції в нерухомість Дубая та Балі Вікторія Галицька розповіла у новому проекті на своєму каналі у YouTube.

За словами Вікторії Галицької, для інвестицій у ринок нерухомості Дубаї необхідно вибирати правильні локації, правильних забудовників та правильні будинки, які зможуть вам принести дохідність, на яку ви розраховуєте. Ринок нерухомості Дубай дуже насичений новими проектами, що активно будуються, і що буде через п'ять років, коли ця нерухомість вийде на ринок споживача, складно прогнозувати. Залишається тільки сподівається, що уряд допоможе уникнути обвалу ринку, незважаючи на його явний "перегрів".

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая, фото-2

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая

Щодо динаміки ринку нерухомості острова Балі, за словами Вікторії Галицької, очікується його значне зростання, слідом за загальним зростанням економіки Індонезії. Ще одним важливим індикатором для інвесторів у прибуткову нерухомість є кліматичні особливості регіону. Якщо в Дубаї в найспекотніші літні місяці липень серпень туристичний потік суттєво зменшується, то щодо Балі сезон триває цілий рік. За статистичними даними, заповнюваність на Балі становить не менше 90% на всіх топових локаціях.

Також Вікторія Галицька звернула увагу інвесторів на поріг входу в інвестиції в доходну нерухомість порівнюваних локацій та терміни їхньої окупності. За словами Галицької, поріг входу в проект на Балі в рази менший, ніж терміни окупності. Це зумовлено специфікою забудови. Наприклад, будівництво хмарочоса в Дубаї займає близько п'яти років, тоді як вілла на Балі будується протягом року. Відповідно, ваші гроші не заморожуються довго, а починають працювати на вас вже через рік.

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая, фото-3

Вікторія Галицька: відомий девелопер порівняв інвестиції в нерухомість Балі та Дубая

Сьогодні дуже важливо інвестувати в ринки нерухомості різних країн, для цього необхідно знати локальні особливості і заручиться підтримкою професіоналів.

За словами Галицької, найкраще повернення забезпечують інвестиції у забудову елітного комерційного житла острова Балі, де за підсумками 2023 року інвестори Sunny Development Group отримали прибуток у розмірі 18%.

Довідка:

Вікторія Вікторівна Галицька - бізнес-вумен, засновник міжнародної групи компаній, куди входять меблева фабрика, будівельна та керуюча компанії SUNNY DEVELOPMENT GROUP. Площа забудованих проектів понад 1000000 м2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вікторія Галицька #Дубай #Балі #девелопер #нерухомість #ринок нерухомості #Sunny Development Group
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...