• Головна
  • На Харківщині викрили колаборантку, яка займала посаду «головбуха» окупаційного центру соціального обслуговування, - ФОТО
16:50, 9 лютого
Надійне джерело

На Харківщині викрили колаборантку, яка займала посаду «головбуха» окупаційного центру соціального обслуговування, - ФОТО

У Харківській області викрили колаборантку, яка «обійняла» посаду головного бухгалтера при окупантах.

Куп’янська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру 60-річній жінці за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111-1 Кримінального кодексу України), про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що мешканка селища Шевченкове Куп’янського району під час окупації населеного пункту збройними силами рф добровільно пішла на співпрацю з ворогом.

У червні 2022 року жінка працевлаштувалась до так званого «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Військово-цивільної адміністрації Куп'янського району» на позицію «виконувачка обовʼязків головного бухгалтера».

Колаборантка займалась веденням фінансової документації та видачею заробітної плати в російських рублях іншим співробітникам окупаційної установи.

Свої «обов’язки» пристосуванка виконувала до моменту деокупації у вересні 2022 року, після чого виїхала до Харкова, щоб уникнути відповідальності.

Правоохоронці викрили жінку та повідомили їй про підозру.

На Харківщині викрили колаборантку, яка займала посаду «головбуха» окупаційного центру соціального обслуговування, - ФОТО , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колабораціонізм #окупація #головбух #фінансова #документація
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...