• Головна
  • Закликав колег до співпраці з окупантами: на Харківщині повідомили фельдшеру про підозру у скоєнні колабораціонізму
16:45, 3 лютого

Закликав колег до співпраці з окупантами: на Харківщині повідомили фельдшеру про підозру у скоєнні колабораціонізму

Закликав колег до співпраці з окупантами: на Харківщині повідомили фельдшеру про підозру у скоєнні колабораціонізму

Під час окупації селища Великий Бурлук чоловік обіймав посаду старшого фельдшера Великобурлуцького відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

У присутності колег чоловік публічно заперечував здійснення російською федерацією збройної агресії проти України. Говорив, що до них прийшов т.зв. «русский мир», який залишиться назавжди. А також, що «Україна нічого нам не дала, а росія нас не залишить, буде платити велику заробітну плату», інформує поліція Харківської області.

Також він публічно закликав колег до співпраці з російською владою та пропонував працевлаштовуватися у новостворений фельдшерський підрозділ. Зловмисник зазначив, що не допустить до роботи тих фельдшерів, які не погодяться співпрацювати із російською владою та не подадуть документи для їх майбутнього працевлаштування у новоствореному підрозділі.

Дізнавачі Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомили 38-річному чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 111-1 (колаборантська діяльність) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #поліція #колаборант
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...