• Головна
  • Брендовий магазин Estro у ТРЦ Nikolsky знову радий приймати відвідувачів!
Новини компаній
12:59, 9 лютого

Брендовий магазин Estro у ТРЦ Nikolsky знову радий приймати відвідувачів!

Новини компаній

У ТРЦ Nikolsky запрацював оновлений магазин Estro. Тож не гайте часу та поспішайте на приємний фешн-шопінг! Вам неодмінно сподобається продуманий до деталей стильний інтер'єр зі зручними полицями та відкритими вітринами, а також наші фірмові м'які диванчики та примірочні зони. Все ніби надихає на створення нових образів та непереборне бажання поновити гардероб тут і зараз!

У магазині вас зустрінуть привітні консультанти та запропонують унікальні моделі якісного взуття, сумок, одягу та аксесуарів. А також, професійно допоможуть скласти тотал-лук для важливої події або на щодень. Приємні враження вам гарантовано!

Estro — це сучасний український фешн-бренд, який створює стильні речі для жінок та чоловіків. Має широку лінійку капсульного взуття, сумок, одягу та аксесуарів. Цього сезону бренд доповнив свою колекцію стильним трикотажем, одягом з екошкіри та зимовими екошубами, та пуховиками. Також, компанія розвиває напрямок спортивного повсякденного взуття та одягу під маркою ES8.

Наші найкращі моделі: чоботи в ковбойському стилі, замшеві ботфорти, черевики з монолітною підошвою, пенні-лофери у класичній та пастельній колірній гамі, святкові туфлі-човники, шкіряні кеди та кросівки — це лишень маленька частина того, що ви зможете приміряти у залі магазину або замовити онлайн. Є моделі на високих та низьких підборах, на суцільній платформі та тракторній підошві виготовлені з натуральних шкір: нубуку, велюру, замші. Основні колекції поповнюються щосезону, тому ви завжди зможете знайти на полицях нашого магазину не тільки якісні, але й трендові пари.

Брендовий магазин Estro у ТРЦ Nikolsky знову радий приймати відвідувачів!, фото-1

Підібрати сумочку згідно з вашим образом — не проблема. Сумки-півмісяці, мегапопулярні багети та мінібеги, шопери та тоути, хендбеги, на плече — асортимент доволі широкий. Залежно від ваших уподобань - ви знайдете як місткі сумочки з великою кількістю кишеньок, так і лаконічні ексклюзивні варіанти, які пасуватимуть до вечірніх суконь. Представлена також лінійка ділових сумок та портфелів у коричневих, чорних, молочних відтінках, які стануть незмінним атрибутом вашого професійного дрес-коду.

Також у магазині Estro представлені сумки преміальної якості від італійського виробника Cromia, який відомий своїм новаторством та неординарним підходом до дизайну шкіряних аксесуарів, та вмінням поєднувати, здавалось би, непоєднувані деталі.

Брендовий магазин Estro у ТРЦ Nikolsky знову радий приймати відвідувачів!, фото-2

Обов'язково доповніть образ стильними аксесуарами. Сонцезахисні окуляри різних форм та кольорів, гаманці, кардхолдери та ключниці, ремені, хустинки з яскравими принтами та рукавички - все це представлене на наших полицях.

Вам буде приємно дізнатись про вигідне розташування магазину та зручний графік роботи:

Харків, вулиця Пушкінська 2а, третій поверх; щоденно з 10:00 до 21:00.

Також, у Харкові працює ще один брендовий магазин Estro, у ТРЦ Дафі.

Estro —філософія стилю!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...