• Головна
  • Нова локація з серверами у Польщі від XServer.ua
Новини компаній
15:00, 29 січня

Нова локація з серверами у Польщі від XServer.ua

Новини компаній
Нова локація з серверами у Польщі від XServer.ua , фото-1

Компанія Xserver.ua продовжує розвивати напрямок оренди віртуальних та виділених серверів. До наявних майданчиків зі своїм обладнанням у таких країнах як Україна, Нідерланди, Болгарія та США нещодавно додалася довгоочікувана українськими користувачами локація у м. Гдиня у Польщі. Ця локація насамперед цікава прямим включенням до українського сегменту мережі Інтернет. У результаті клієнт отримує доступ до сервера «як у себе вдома», але при цьому сам сервер знаходиться в безпеці на території ЄС.

Технічна складова послуг Xserver.ua також заслуговує на увагу. Компанія постійно впроваджує нові технології та сучасні рішення. Для роботи віртуальних серверів використовується ліцензійне програмне забезпечення від VMWare та сервера Dell з процесорами Intel Scalable. Також вони одні з небагатьох хто використовує “all flash” мережеві дискові сховища, що крім приросту продуктивності ще й збільшує надійність. Оскільки кінцевий сервер не є точкою відмови. У разі несправності віртуальний сервер клієнта автоматично запускається на іншому сервері кластера.

Щоб зробити для клієнта взаємодію зі своїми серверами ще зручнішою, Xserver.ua надає інноваційний кабінет клієнта. Розроблений всередині компанії, цей кабінет є інтегрованим і зручним інструментом для управління всіма аспектами клієнтських серверів. Своєчасний моніторинг, просте виділення ресурсів на льоту, керування живленням, доступ до консолі, власні iso образи, а також швидкий доступ до технічної підтримки не тільки в кабінеті, а й через telegram бота — це лише мала частина того, що доступне через інтуїтивно зрозумілий інтерфейс кабінету клієнта.

Важливим елементом успішної роботи Xserver.ua є гнучка цінова політика. Компанія пропонує різноманітні тарифні плани, що відповідають різним потребам клієнтів. А також доступний гнучкий конфігуратор, що дозволяє не переплачувати за непотрібні ресурси. Але це не все, конфігуратор доступний протягом усього терміну дії послуги, тобто тариф можна змінювати в будь коли залежно від потреб у ресурсах у конкретний момент часу. Це дозволяє як стартапам, так і великим фірмам вибирати оптимальні рішення з урахуванням своїх бюджетів та вимог.

Насамкінець, Xserver.ua — це не просто хостингова компанія, а надійний партнер для власників веб-проектів. Їх фокус на клієнті, технологічні інновації та гнучка цінова політика роблять їх найкращим вибором у сфері хостингу віртуальних та виділених серверів. Хто б ви не були — підприємець-початківець або досвідчений розробник — Xserver.ua готова надати вам надійну основу для успішної онлайн-присутності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#компанія XServer.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...