• Головна
  • Перейшла на бік окупантів та допомагала будувати «російську правоохоронну систему»: у Харкові судитимуть колаборантку, - ФОТО
16:45, 3 січня

Перейшла на бік окупантів та допомагала будувати «російську правоохоронну систему»: у Харкові судитимуть колаборантку, - ФОТО

У Харкові судитимуть жінку, яка «обійняла» посаду в окупаційній поліції Купʼянська та проводила заняття з вивчення російських законів.

У Червонозаводському районному суді м. Харкова заочно судитимуть 29-річну жінку за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України), про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, зрадниця, працюючи старшим інспектором Куп’янського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області, перейшла на бік рф.

Перебуваючи в окупованому м. Купʼянськ, вона допомогала представникам держави-агресора будувати «російську правоохоронну систему».

Спочатку обвинувачена проводила прийом та оформлення документів від кандидатів для добору на службу у незаконному правоохоронному органі, надавала консультації у написанні автобіографій та пояснень, проведення занять з вивчення профільних законів рф.

У липні 2022 року зрадниця «обійняла» посаду «виконувачка обов'язків старшого інспектора відділення по роботі з особовим складом» в «Управлінні внутрішніх справ тимчасової цивільної адміністрації Харківської області».

За роботу на ворога вона щомісячно отримувала заробітну плату в 50 тисяч російських рублів.

Жінку звільнили з української посади. Нині вона перебуває у розшуку.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Перейшла на бік окупантів та допомагала будувати «російську правоохоронну систему»: у Харкові судитимуть колаборантку, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#державна #зрада #колаборантка #співпраця #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...