• Головна
  • "Попри збройну агресію РФ": у міськраді розповіли, як у 2023 році відновлювали та розвивали інфраструктуру Харкова
15:50, 28 грудня 2023 р.

"Попри збройну агресію РФ": у міськраді розповіли, як у 2023 році відновлювали та розвивали інфраструктуру Харкова

У Харкові, незважаючи на війну, активно відновлюють і розвивають інфраструктуру.

Задля належного функціонування усіх сфер громадського життя впродовж 2023 року в місті активно відновлювали та розвивали інфраструктуру, попри збройну агресію РФ. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, після численних обстрілів об’єктів критичної інфраструктури провели масштабні роботи з відновлення ТЕЦ і котелень Харкова. Також у рамках підготовки до опалювального сезону в місті переклали близько 220 кілометрів магістральных тепломереж, встановили 14 модульних котелень та 5 міні-ТЕЦ.

Різноманітні об’єкти інфраструктури забезпечили альтернативними джерелами живлення. Так, під час блекаутів у Харкові готові працювати понад 1 тисяча магазинів, більше 300 аптек та 100 АГЗС. У світлий час доби в місті працюють усі 48 ринків і торговельних майданчиків.

Крім того, впродовж 2023 року в Харкові налагодили транспортну інфраструктуру. Муніципальний громадський транспорт працює за графіком. Щодня містом курсує близько 70 трамваїв. Зараз на маршрутах фахівці проводять роботи з усунення пошкоджень, спричинених обстрілами. Зокрема, вони відновлюють маршрут №12 від Південного вокзалу до розворотного кола "Центральний парк". Трамваї планують пустити на цю лінію після новорічних свят.

Відповідно до рішення позачергової сесії міськради, яка пройшла в листопаді, на відновлення об’єктів критичної інфраструктури спрямовано ще 1,2 мільярда гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інфраструктура #відновлювали #розвивали #об'єкти #критична
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...