• Головна
  • Від сильного удару відлетів на асфальт: суд відправив за «решітку» професійного спортсмена за вбивство чоловіка на Харківщині
14:36, 26 грудня 2023 р.

Від сильного удару відлетів на асфальт: суд відправив за «решітку» професійного спортсмена за вбивство чоловіка на Харківщині

Суд визнав винним чоловіка, який забив до смерті іншого.

Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпропетровська визнав винним 31-річного чоловіка в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України), про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Подія сталася у ніч з 19 на 20 червня 2019 року близько 2 години ночі в м. Лозова. 31-річний чоловік перебував у гостях у своєї знайомої, коли в цей час їй надійшло повідомлення від сусіда.

Обурившись вказаною поведінкою, обвинувачений подзвонив сусіду та запропонував вийти «поговорити». Вийшовши на вулицю, зловмисник поводив себе агресивно, провокував конфлікт, плював в обличчя потерпілому та, не знайшовши потрібних слів, значно перевершуючи сусіда у фізичному розвитку і вазі, при цьому будучи професійним спортсменом, зненацька з силою завдав цілеспрямований удар рукою в щелепу потерпілого.

Від сильного удару той втратив свідомість та відлетів, впавши на асфальт, при цьому розбивши голову. Від міцного удару з потерпілого навіть злетіло взуття. За декілька днів від отриманої травми чоловік помер у лікарні.

Під час суду обвинувачений заявив, що шкодує про свій вчинок, проте вважає, що його дії необхідно кваліфікувати як вбивство через необережність.

Чоловіку призначили покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ревнощі #спортсмен #вбив #суд #сусід
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...