• Головна
  • На Харківщині у російських військах зафіксовано спалах «мишачої лихоманки»: це впливає на боєздатність окупантів
13:00, 19 грудня 2023 р.

На Харківщині у російських військах зафіксовано спалах «мишачої лихоманки»: це впливає на боєздатність окупантів

На Куп’янському напрямку в окупантів зафіксовано спалах «мишачої лихоманки», що впливає на боєздатність російських загарбників.

У підрозділах армії рф зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами та повну відсутність медичної допомоги, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

На Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах окупантів зафіксовано спалах «мишачої лихоманки».

Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

Скарги загарбників, їх командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж, на першому етапі перебігу «мишача лихоманка» нагадує звичайний грип.

«Мишача лихоманка» значно знизила боєздатність окупантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мишача #лихоманка #окупанти #провіант #боєздатність
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...