• Головна
  • Робота зварювальником у Харкові. Де шукають фахівців і яку зарплату обіцяють, - ФОТО
17:54, 5 грудня 2023 р.

Робота зварювальником у Харкові. Де шукають фахівців і яку зарплату обіцяють, - ФОТО

Актуальні вакансії для зварювальників у Харкові.

На початку зими у місті активно цікавляться вакансіями зварювальника. В свою чергу деякі харківські підприємства і компанії шукають фахівців на вакантні посади. Однак роботодавці обіцяють різну зарплату майбутнім співробітниками в залежності від їх навичок та досвіду.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові шукають зварювальників і яку зарплату обіцяють.

Робота зварювальником у Харкові. Де шукають фахівців і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-1

Компанія з виробництва меблів відкрила вакансію "зварювальник". Вимоги до фахівця: досвід роботи від 1 року, вміння працювати з різними типами зварювального обладнання, знання технічних креслень та навички виконання зварювальних робіт згідно з ними, уважність до деталей та вміння працювати уважно і точно, вміння працювати в команді та дотримуватися графіку виробництва, вміння виконувати завдання за встановленими термінами. Обіцяна зарплата - від 18 до 25 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 099-166-35-43.

Газове підприємство шукає електрогазозварника. Вимоги до фахівця: досвід роботи від 2 років; наявність документу, що підтверджує професійну кваліфікацію "Електрогазозварник"; свідоцтво про проходження атестації та отримання допуску до виконання робіт на газопроводах; клієнтоорієнтованість; уважність до деталей; стресостійкість; здатність діяти в нестандартній ситуації; здатність раціонально використовувати робочий час; здатність локанічно та чітко передавати інформацію; здатність читати проекти. Обіцяна зарплата - від 15 до 18 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 067-825-60-59.

Підприємство з виготовлення торгового обладнання відкрило вакансію "зварювальник контактного зварювання". Вимоги до фахівця: досвід роботи від 1 року. Обіцяна зарплата - від 15 до 20 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 063-288-25-50.

Підприємство з виробництва елементів та складальних одиниць трубопроводів для теплових та атомних станцій різного призначення шукає електрозварник аргонно-дугового зварювання. Вимоги до фахівця: досвід роботи від 2 років, профільна освіта, володіння ручними та напівавтоматичними видами зварювання, робота з пневмо-електро інструментом та підйомними механізмами. Обіцяна зарплата - від 27 до 28 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 067-578-71-64.

Робота зварювальником у Харкові. Де шукають фахівців і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-2

Компанія з постачання ріжучого інструменту і обладнання власного імпорту відкрила вакансію "зварювальник". Вимоги до фахівця: володіння ПК та офісними програмами, відсутність судимості і залежностей. Обіцяна зарплата - від 18 до 19 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 067-571-59-29.

Компанія з виробництва скеледромів та скелелазного обладнання шукає складальника-зварювальника. Вимоги до фахівця: досвід роботи від 1 року. Обіцяна зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 097-771-93-76.

Компанія з виробництва меблів відкрила вакансію "зварювальник". Вимоги до фахівця: досвід роботи від 2 років, вміння працювати з різними видами зварювального обладнання, уважність до деталей, вміння працювати в команді, готовність виконувати роботу у виробничих умовах. Обіцяна зарплата - близько 14,4 тисяч гривень.

Контакти роботодавця: 067-252-43-59, 066-735-80-35.

Механічний завод шукає електрогазозварника на автоматичні та напівавтоматичні машини. Вимоги до фахівця: досвід роботи на від 2 років, 4-й розряд, вміння працювати з автоматичними та напівавтоматичними зварювальними машинами, знання технології та методики зварювання, вміння читати технічні креслення, уважність до деталей та дотримання виробничих норм безпеки, здатність працювати в команді та виконувати поставлені завдання вчасно та якісно. Обіцяна зарплата - близько 18 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 096-453-73-67.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #зварювальник #зарплата #вакансія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...