• Головна
  • Букмекер Мостбет: у яких країнах він доступний
Новини компаній
11:00, 12 листопада 2023 р.

Букмекер Мостбет: у яких країнах він доступний

Новини компаній

Мостбет – міжнародна букмекерська контора, яка популярна серед беттоторів на пострадянському просторі й не лише. Компанія має солідну базу клієнтів завдяки пристойній лінії, дуже щедрій бонусній програмі та цікавим сервісам.

Багатьох цікавить питання легальності та географічного охоплення Мостбет. Пропонуємо дізнатися ці деталі діяльності БК та вивчити її географію.

Мостбет та ліцензії: у яких країнах компанія легальна?

Букмекерську контору Мостбет можна назвати міжнародною. Вона не орієнтована не якийсь конкретний ринок, а обслуговує гравців із десятків різних країн. У своїй діяльності компанія використовує ліцензію, яка була видана гральною комісією Кюрасао. Цей вид дозволу вважається універсальним.

jS8d84Lu0RQaiqtKV_ESnpjnb6YSyT1lmR7h3rR7rkXjwS5Xp9Hj9QfN4JJCf_0w9ALjlH0aX_esjnXvTEgMssEStzBE5N_y4tX6tl04Kv29v5PNuccBTJhptzjWy_oTU74Rd3vInKx6KE3kqHewJyw

Слід зазначити, що країни з жорстким регулюванням грального бізнесу можуть вважати Мостбет нелегальним. Але нелегальність за буквою закону не означає, що гравець не може грати в конторі. Наприклад, відповідно до законодавства України, Мостбет – нелегальна букмекерська контора. Проте українські гравці можуть спокійно робити ставки у БК. І жодних легальних наслідків за гру в Mostbet для українців не настане. Тобто фактично Мостбет можна вважати легальною у всіх країнах, які не заборонені самим букмекером.

Ось деякі юридичні деталі БК:

  • Ліцензія: Bizbon N.V., Curacao (8048/JAZ2016-065).

  • Юр. Особа, яка займається процесингом платежів: Payment support operator Venson LTD. Registration Number HE 352364.

  • Юридична адреса: Stasinou 1, MITSI BUILDING 1, 1st Floor, Flat/Office 4, Plateia Eleftherias, 1060, Nicosia, Cyprus.

Мостбет на пострадянському просторі

Mostbet – це букмекер з корінням саме зі східної Європи. І найбільш популярна компанія саме серед гравців пострадянських країн. Зокрема, послугами БК із задоволенням користуються жителі Середньої Азії та кавказьких республік.

У списку країн, які можна вибрати при створенні акаунту в Мостбеті, присутні майже всі пострадянські держави. Виняток – це балтійські країни. Тож гравці з Латвії, Естонії та Литви не можуть користуватися послугами Мостбет.

А ось беттори з усіх інших пострадянських країн можуть спокійно реєструватися в Mostbet, робити ставки, отримувати бонуси й таке інше. Більш того, букмекер пропонує хороший вибір мовних версій порталу. Ось список:

  • Російська (Mostbet RU);

  • Українська (Mostbet UA);

  • Азербайджанський (Mostbet AZ);

  • Узбецька;

  • Казахська;

  • Киргизька;

  • Білоруська;

  • Вірменська.

  • Румунська.

Так що можна ввімкнути зручну мовну версію та насолоджуватися ставками у максимально комфортній атмосфері.

Понад те, БК підтримує валюти більшості країн пострадянського простору. Як основні «гроші» рахунок клієнт може вибрати українську гривню, тенге, манат, суми, білоруський рубль і не тільки. Звісно, можна зупинити свій вибір на більш класичному варіанті: долар, євро. Зазначимо, що букмекер також працює з криптовалютами.

zY7y5rfhSuCXNZu7agww-SGyIXOerxbqmmrT8h3TckBTSGX5pJJx4-W8dlvF1U37b5ZXuape3IbVAdxpduOs5Lszn3J03Tujpu9pfr-EfBJ3Ka263wEtbBzVhNVR8ozqA41rftDcsVXUNOZoPoEESw8

Загалом, гравці з пострадянського простору в Мостбет легко можуть створити дуже комфортне середовище для гри.

Список заборонених країн Мостбет

Як і будь-яка інша букмекерська контора, Мостбет зацікавлена у тому, щоб максимально розширити охоплення аудиторії. Тому букмекер намагається приймати гравців із якомога більшої кількості країн.

Але це не означає, що в Мостбет можуть грати абсолютно всі. Букмекер має свій список заборонених локацій. Гравці з цих країн не можуть створити рахунок у БК та користуватися її послугами. Нижче перераховані абсолютно всі країни, які знаходяться у «чорному списку» Мостбет. Серед них вистачає як європейських держав, так і африканських:

  • Європа: Албанія, Велика Британія, Франція, Іспанія, Італія;

  • Азія: Афганістан, Камбоджа, Гонконг, Іран, Ірак, Ізраїль, Кувейт, Лаос, М'янма, КНДР, Папуа-Нова Гвінея, Філіппіни, Сирія, Ємен, Тайвань.

  • Африка: Алжир, Ангола, Ботсвана, Ефіопія, Гана, Намібія, Судан, Туніс, Уганда, Зімбабве.

  • Океанія: Австралія;

  • Південна Америка: Еквадор, Гаяна;

  • Північна Америка: Багами, Панама, Тринідад та Тобаго, США.

Якщо ви – резидент однієї з цих країн, то створити обліковий запис у Мостбет ви не зможете. У будь-якому випадку рекомендуємо зв'язатися зі службою підтримки БК – можливо, для вас зроблять виняток.

Звертаємо увагу, що ми перерахували території, які БК сама вважається забороненими. Представники деяких інших країн також не зможуть скористатися послугами Мостбет. Якщо ваша країна відсутня у списку, що випадає в реєстраційному меню, то, швидше за все, вона вважається забороненою самим букмекером.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...