• Головна
  • Збив на смерть 15-річну дівчинку на пішоходному переході під Харковом: колишньому поліцейському з Києва повідомили про підозру, - ФОТО
16:45, 8 листопада 2023 р.

Збив на смерть 15-річну дівчинку на пішоходному переході під Харковом: колишньому поліцейському з Києва повідомили про підозру, - ФОТО

ДБР повідомило про підозру колишньому поліцейському, який на смерть збив 15-річну дівчинку під Харковом.

Працівники ДБР повідомили про підозру екс-правоохоронцю з Києва, який ввечері 2 серпня 2023 року в районі селища Пісочин Харківської області збив 15-річну дівчину. Про це повідомили у прес-службі Державного бюро рослідувань.

Близько 19:20 поблизу зупинки громадського транспорту "Рай-Оленівка" дівчинка переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. У цей час поліцейський рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив підлітка. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці аварії. Згідно з проведеними експертизами, водій на момент ДТП був тверезим.

Колишньому правоохоронцю повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Наразі підозрюваного звільнили з правоохоронних органів. Вирішується питання обрання відносно нього запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліцейський #збив #перехід #пішохідний #дівчинка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...