• Головна
  • У Харківській області вже розгорнуто понад 900 Пунктів Незламності
15:33, 7 листопада 2023 р.

У Харківській області вже розгорнуто понад 900 Пунктів Незламності

У Харківській області вже розгорнуто понад 900 Пунктів Незламності

Наразі в Харківській області до роботи підготовлено 936 Пунктів Незламності: 912 пунктів уже розгорнули, ще 24 – в резерві.

Такі дані надає Департамент цивільного захисту Харківської ОВА. Пункти Незламності розгорнуто військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування, підрозділами ГУ ДСНС України у Харківській області, на базі залізничних вокзалів та об’єктів відповідального бізнесу. 

«З 20 жовтня громадяни можуть отримати інформацію про місце розташування та режим роботи Пунктів Незламності у мобільному застосунку «Дія». Проте з міркувань безпеки не всі пункти на території області висвітлені на інтерактивній мапі, їх адреси та розташування можна також дізнатися в органах місцевого самоврядування», – повідомляють у Департаменті. 

Нагадуємо, що у Пунктах Незламності можна зігрітися, зарядити мобільні пристрої, отримати доступ до мережі Інтернет. У разі аварійного відключення постачання електричної енергії та/або постачання теплової енергії більш ніж на 3 години, Пункти Незламності будуть переведені в цілодобовий режим роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #пунктинезламності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...