• Головна
  • Спортивні секції та клуби для дітей у Харкові 2024 рік
Партнерський спецпроект
16:56, 25 квітня

Спортивні секції та клуби для дітей у Харкові 2024 рік

Партнерський спецпроект
Спортивні секції та клуби для дітей у Харкові 2024 рік

Ні для кого не секрет, що спорт надзвичайно корисний не лише для дорослих, а й для діток. Багато хто сьогодні чомусь впевнено стверджує, що займатись спортом дитині аж ніяк не потрібно, оскільки батьки стежать за тим аби малюки вели доволі активний спосіб життя. Проте це невірно, оскільки спорт допомагає будь-якій дитині не лише стати набагато здоровішою та суттєво зміцнити її імунітет

Завдяки регулярним заняттям спортом можна буде ефективно покращити емоційний стан малюка, впливати на розширення його кругозору та самовдосконалення. Ну і звісно формувати корисні риси особистої індивідуальності, що у майбутньому допоможуть малюку здобути немалих висот. Крім того, регулярні заняття спортом допомагають покращувати фізичний стан дитини, а саме зараз ми говоримо про покращення її імунітету та зору, зміцнення сну та стимуляцію роботи серця, вдосконалення опорно-рухової системи та відповідно зміцнення вестибулярного апарату.

Як бачите, від занять спортом одні лише суттєві переваги для дитини. А ще ж не варто забувати про те, що зайнята на спортивній секції дитина матиме менше часу для згубних для її фізичного та психічного здоров’я гаджетів й комп'ютера.

Якщо ви хочете знайти хорошу спортивну дитячу секцію у Харкові по інтересах вашого малюка, радимо ближче познайомитися із підготованим нами спецпроектом. В переліку є найкращі спортивні дитячі секції Харкова, які наразі активно працюють у місті. Запрошуємо вас до детальнішого знайомства з ними.Дитячий баскетбольний клуб Push Team

Дитячий баскетбольний клуб Push Team

Push Team – це всеукраїнський дитячий професійний баскетбольний клуб. Ми маємо філії у Харкові, Києві, Кременчуці, Кропивницькому та Каунасі. 

З нами тренуються хлопці та дівчата від 4 до 17 років. Під час тренувань діти розділені за віком та тренуються лише зі своїми однолітками. Це підвищує якість тренувального процесу та забезпечує комфортні умови на занятті. 

Почати тренування можливо взагалі без досвіду у спорті. Під час кожного тренування з групою працюють не один, а ДВА чи ТРИ тренери. Навіщо це – один з тренерів під час тренування приділяє особливу увагу саме тій дитині, яка перебуває на перших у своєму житті тренуваннях. Він допомагає адаптуватися у групі та у незнайомому середовищі, пояснює базові елементи баскетболу, допомагає з правилами баскетболу.

Система підготовки у нашому клубі особлива, адже діти не чекають роками, щоб почати брати участь у змаганнях, а вже після 2 місяця підготовки грають у клубному чемпіонаті Push Championship. 

У сезоні 2023\2024 клуб Push Team має 24 полупрофесійні дитячі команди, 3 професійні команди та 1 команду Євроліги. 

Щоб переглянути інформацію про наш клуб – переходьте у наші соціальні мережі, які наведені нижче.

Наші контакти:

Школа плавання для дітей Близнюка Ю.В.

Доцента кафедри водних видів спорту Харківської державної академії фізичної культури

Школа плавання була відкрита у 2012 році. Наразі вона розташована у двох маленьких басейнах на вул. Олімпійській 3 та на вул. Полтавський шлях 153, де займаються діти віком з 3 місяців до 12 років. З 9-річного віку формуються спортивні групи, яких тренують наші тренери у басейнах «Гарт» та «Локомотив».

Крім цього ми надаємо такі послуги:

  • оздоровче та лікувальне плавання для дітей та дорослих;
  • аквааеробіка;
  • аквапідготовка до пологів;
  • Навчання плавання дорослих;
  • Гідрореабілітація людей з обмеженими можливостями;
  • Плавання з особливими дітьми.

Наші контакти:

Sytin boxing - тренування з боксу для дітей

Насамперед наша мета залучити дітей до заняття спортом. Відірвати їх від комп'ютерів та телефонів, дати їм активність якої їм не вистачає.

Потрапивши до нашої зали, наше завдання зацікавити дитину, прищепити любов до спорту. Це не можна назвати боксом, принаймні не той бокс, який ми звикли бачити, до цього опису більше підходить "фізкультура з елементами захисту та ударної техніки". Як би це не називалося, мета залишається однією, зацікавити, прищепити любов до фізичного розвитку, щоб дитині було цікавіше на тренуванні, ніж грати в гаджетах.

Здобувши авторитет і довіреність дитини, тренер починає спілкуватися з дітьми. Тільки коли дитина розслабиться, вона зможе поводитися природно, такою якою вона є. Після спілкування з дітьми тренер намагається допомогти дитині, направити її, постаратися позбавити її від затискачів, нерозуміння життя, комплексів, дратівливість.

Тільки після того, як спортсмен позбувся проблем, навчившись віджиматися, підтягуватися і робити інші стандартні фізичні навантаження і вирішивши, що він хоче йти далі, виступати на змаганнях і добиватися вершин у боксі, тільки тоді він починає тренуватися серйозно. Ось тільки після цих фаз тренування перетворювалися на те, що можна назвати боксом.

Наш зал, це велика та дружна сім'я, де тренери та спортсмени допомагають один одному вдосконалювати себе. Хтось буде сильнішим, хтось слабшим, це не важливо, важливо те, що приходячи до зали діти ставали кращими.

Зал знаходиться в бомбосховищі, що дуже важливо в наші дні, і це робить тренування безпечнішим.

Наші контакти:

Капоейра для дітей

Капоейра - це чудовий варіант для тих, хто шукає універсальне спортивно-розвиваюче заняття для своєї дитини. Різноманітність рухів в капоейрi не дозволить дитині занудьгувати на тренуванні, а веселий і динамічний характер занять приваблює з першого разу!

  • Капоейра - це можливість грати і веселитися, спілкуватися зі своїми однолітками і, в той же час, розвивати свої здібності. 
  • Капоейра для дітей побудована на іграх, що розвивають координацію, силу, витривалість і гнучкість. 
  • Дисципліна пояснюється дітям через розуміння одного простого принципу: якщо слухати тренера, то можна більше навчитися і нарешті зробити те, про що давно мріяв: колесо, стійку на руках або навіть сальто.
  • Заняття побудовані таким чином, щоб пробудити в людині бажання займатися, ставати краще, і, приходячи додому, відпрацьовувати улюблені елементи.
  • Капоейра розкриває особистість учня, робить його більш впевненим у собі.
  • Кожна гра (а саме так називається спаринг в капоейре) - це імпровізація, невеликий виступ, де немає суддів і немає тих, хто програв, але є підтримка тренера і інших учнів.

Групи для дітей від 4 років, підлітків та дорослих.  Кожному віку – своя програма! Сучасно обладнані всім необхідним зали. Регулярні атестації, семінари та спортивні табори. Тренери з вищою освітою і великим досвідом в спорті та педагогічній роботі.

Вартість абонементу 1800 грн/місяць, разове тренування 250 грн. Перше тренування завжди безкоштовно.

Наші контакти:

Секція бадмінтону для дітей - Wave Badminton Club

Wave Badminton Club пропонує заняття з бадмінтону для діточок від 6 років, а також групові та індивідуальні заняття для дорослих. В нашій секції діти отримують професійний рівень навчання бадмінтону, необхідну фізичну активність, загальну та спеціальну фізичну підготовку. Тренери приділяють багато уваги також розвитку спритності та гнучкості. Діти бігають, стрибають через скакалку, роблять вправи з ракеткою та воланом, а також, звісно, грають в рухливі ігри.

Наші діти регулярно приймають участь у національних та міжнародних змаганнях, є лідерами національних збірних команд юнаків та юніорів. Тренери дитячої секції розвивають в діточках вміння працювати в команді, навички подолання труднощів та допомагають в формуванні віри в себе та свої сили! Бадмінтон - прекрасний засіб для підтримки та покращення зору, адже граючи з воланом дитина виконує ідеальну гімнастику для очей. Тренери нашого клубу - професійні педагоги, здатні знайти спільну мову з кожною дитиною! В клубі приділяють значну увагу індивідуальному підходу до кожного, враховують особливості характеру та фізичні характеристики. А головне - Ми- дружня команда, де Ваша дитина відчуває себе як вдома!!!

Академія Картингу від Rider Kart

Академія картингу Rider Kart – це чудова можливість навчитися азам керування картом, дізнатися будову та принципи роботи всіх механічних частин, розуміти правильні траєкторії та зони гальмування, побудову стратегії перегонів і багато іншого. Знання, отримані в академії Rider Kart, так само будуть корисні під час водіння автомобіля. Досвідчені тренери та інструктори допоможуть стати Вам по справжньому швидким пілотом. Чудово підходить для дорослих і дітей.

Чому ми навчаємо:

  • ази володіння технікою;
  • водіння карта, і, як наслідок, автомобіля;
  • будову карта та принципи роботи двигунів;
  • стратегія ведення перегонів;
  • тактика боротьби на трасі;
  • відчувати машину, трасу та суперника.

За підсумками нашого навчання, Ви станете конкурентоспроможним пілотом. Наші учні виборюють призові місця як в Україні так і за межами країни

Наші контакти:

Школа плавання для дітей Kharkiv Swimming Club


Вміти плавати це важливий навик у житті кожної людини. Самий кращий спосіб загартувати ваш організм в предверії холодної пори року - це похід до басейну, а якщо це весело і в компанії однодумців і друзів, то це завжди гарна ідея. В спорткомплексі Юридичного університету імені Ярослава Мудрого відкрито набір в групи з навчання плаванню, оздоровчого плавання та спортивної групи з плавання в ластах. Також у нас є групи з аквафітнесу та індівідуальни тренування з висококваліфікованими фахівцями. Прозора, чиста та тепла вода у басейні, що ще потрібно для щастя? Лише довідка від лікаря, шапочка для басейну та купальний костюм. Чекаємо на вас в нашому басейні.

Наші контакти:

  • Адреса: Харків, вулиця Пушкінська, 104д (Спортивний Комплекс НЮУ ім. Я. Мудрого)
  • Телефон: +380678125307 (Viber, Telegram)
  • Інстаграм: instagram.com/kharkiv_finswimming_club/ 

YOLOschool, ролер школа

Ми проводимо заняття для дітей від 4 років у безпечному місці - на роледромі ШАТО ЛЕДО

У нас є індивідуальні та групові заняття. Зручний та гнучкий графік.

Які переваги дає катання на роликах? Їх декілька:

  • Це весело та позитивно! Один з найкращих варіантів для активного відпочинку, причому кататися можна цілий рік, і на вулиці, і на ковзанці в приміщенні;
  • Корисно для здоров'я, добре працює серцево-судинна система;
  • Зміцнюються м'язи, що особливо важливе для дітей;
  • Менше шкоди, ніж при бігу, оскільки колінні суглоби навантажуються негаразд за рахунок горизонтальних відштовхувань від землі;
  • Можна легко спалити калорії і при цьому не набирати зайву м'язову масу. Катання на роликах замінює собою фітнес та походи в тренажерний зал;
  • Розвиваються витривалість, почуття рівноваги та координація;
  • Під час катання задіяні практично всі групи м'язів, що дозволяє зберігати їхню еластичність.

Наші контакти:

Професійна команда з автомобільного спорту «Лідер».

Проводить набір в дитячо-юнацьку академію з автомобільного спорту.

Якщо Ви шукаєте корисне та захоплююче заняття для своєї дитини, то вибір заздалегідь очевидний – це дитяча автошкола спортивно- технічного клубу «Лідер» Заняття в автошколі – це не тільки запорука майстерності водіння, а й розвиток у дитини загальної моторики, реакції та уваги, які потрібні й у звичайному житті. У школі «Лідер», учні дитячої-юнацької секції з автоспорту, зрозуміють, як керувати картингом, автомобілем і познайомляться з правилами поведінки на дорозі. Тут відбудеться їх перше детальне знайомство з автомобілем і ми впевнені що воно буде вдалим.

Почати займатися можливо у 4 роки з управління картингом в академії картингу і вже з 10 років на легковому автомобілі в автошколі.

Для дітей 4 років розроблена спеціальна програма в яку включені ігрові елементи, а також присутній елемент змагань, який є додатковім стимулом для дитини.

Після закінчення курсу діти можуть отримати ліцензію пілота для участі у змаганнях з автомобільного спорту (картинг), та увійти в професіну команду спортивного клубу «Лідер», яка є 8 кратним Чемпіоном України з професійного картингу.

Вихованці школи «Лідер» багаторазові чемпіони та призери Чемпіонатів і Кубків України. Вони представляють нашу країну на міжнародних змаганнях. Наш вихованець Проценко В'ячеслав наймолодший раліст України в 14 років почав свою кар'єру в ралі.

Ми виховуємо Чемпіонів!

Наші контакти:

Спортивна школа гімнастики та акробатики"Кувирок"

У нашій школі є два основні напрямки роботи: спортивне оздоровче. Якщо раптом вивчення гімнастичних вправ на снарядах даватиметься дитині важко, але все-таки вона виявлятиме інтерес до цього виду зайнятості і при цьому його батьки захочуть, щоб вона займалася, вона завжди зможе рухатися зі своєю швидкістю. Таким чином, у малюка не буде травмуватися психіка і він тим самим не захоче кидати гімнастику. До речі, діти навчаючись у нас також можуть брати участь у шкільних та міських змаганнях. За рахунок гімнастики вдається розвивати всі основні фізичні якості та особисті якості.

У нас є групи для підлітків з нульовою підготовкою та просунутих, а також доросла група, куди записуються всі бажаючі віком від вісімнадцяти до шістдесяти років. Зокрема, зараз ми говоримо про такі групи:

  • група для дітей віком від 2-х до 5 років;
  • спортивна група для дітей віком від 5-ти років;
  • спортивна група для підлітків;
  • група для підлітків-новачків;
  • Доросла група від 18 до 60 років.

Наші контакти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#айкідо #гімнастика #дитячій басейн #танці #плавання #хокей #волейбол #футбол #баскетбол #спортивні сеції для дітей у Харкові #дитячі секції #спортивній секції для хлопчиків #спортивні секції для дівчаток #гімнастика #бокс #картинг #ролики #бадмінтон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...