• Головна
  • Чому світлодіодні світильники краще купувати у виробника?
Новини компаній
12:00, 26 серпня 2023 р.

Чому світлодіодні світильники краще купувати у виробника?

Новини компаній

Світлодіодне освітлення або LED-світильники – це освітлювальні прилади, в яких джерелом світла є світлодіод, більш економний та довговічний замінник морально застарілої лампи накалювання. Так, середній ресурс роботи світлодіода – близько 50 000 годин. Зараз придбати такі прилади зовсім не проблемно, але питання – де вигідніше це зробити, в магазині чи безпосередньо у виробника? На нашу думку, світлодіодні світильники краще купувати лише у виробника. Чому? Відповідь далі.

LED світильники від Barvanor.Expert

LED світильники від Barvanor.Expert

LED-світильники від виробника: переваги

  • Це економія. Будь-який продавець, який не є виробником продукції, є по суті посередником між вами та власне виробником. І, відповідно, у вартість вподобаного вами підвісного чи накладного світильника реалізатор закладає власний заробіток. Купувати у виробника – це купувати напряму без посередника.
  • Виробник чи не найкраще може розказати про власну продукцію – як то кажуть, з перших вуст. І навіть розповісти про технології, комплектуючі та інші нюанси, які можуть бути цікаві замовнику.
  • Можливість замовити LED-світильники за індивідуальними параметрами. Якщо в каталозі готової продукції ви не знайшли те, що потрібно, ви завжди можете обговорити безпосередньо з виробником, що саме ви хочете і він виготовить це для вас.
  • Особливі умови співпраці. Компанія, яка сама виготовляє освітлення, здатна запропонувати вигідні ціни, знижки, особливо, якщо ви постійний та/або оптовий покупець.

Де купити світильники від виробника оптом та вроздріб

Знайти надійних та перевірених виробників непросто, але вони є. Один із них – українська компанія Barvanor. Вона спеціалізується на виробництві сучасного освітлення для дому, офісу та підприємств:

  • Вбудовані світильники;
  • Підвісні світильники;
  • Настінні світильники;
  • Лінійні світильники;
  • Трекове освітлення.

Для своїх LED-люстр та спотів Barvanor використовує найкращі на сьогоднішній день світлодіоди виробництва Samsung та Siemens. Ви можете купити світлодіодну продукцію оптом та вроздріб різної потужності, різних кольорів, розмірів, конфігурацій, а також магнітні шини, обравши продукцію з каталогу або замовити освітлення за індивідуальними побажаннями. Доставка у всі міста України. Окрім цього, компанія також займається системами керування освітленням та світлотехнічними розрахунками. Barvanor пропонує вигідні умови для співпраці з дизайнерами, електромонтажниками, магазинами.

Джерело: https://barvanor.expert/trekovi-svitilniki/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...