• Головна
  • У Чугуєві та Старом Салтові завершується відновлення семи багатоквартирних будинків
12:25, 12 серпня 2023 р.

У Чугуєві та Старом Салтові завершується відновлення семи багатоквартирних будинків

У Чугуєві та Старом Салтові завершується відновлення семи багатоквартирних будинків

В Харківській області у 2023 році реалізується 38 проєктів щодо відновлення зруйнованих об’єктів інфраструктури на суму 540 млн грн. Це кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, обласного бюджету та субвенції територіальних громад.

Про хід відновлювальних робіт у Чугуївському районі розповів на брифінгу в Офіційному Медіацентрі заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

У Чугуївському районі внаслідок російської агресії зафіксовано 5300 фактів пошкодження та руйнування об’єктів, 3019 з них – це житлові будинки.

«Наразі в Чугуївському районі вже тривають відновлювальні роботи. Понад 90% готовності мають 5 багатоквартирних будинків у селищі Старий Салтів. Майже завершено відновлення 2 багатоквартирних будинків у Чугуєві. Незабаром тут можна буде розпочинати проведення внутрішніх ремонтних робіт та заселяти людей», – розповів Євген Іванов. 

Також відбувається капітальний ремонт будівлі в Старому Салтові, в якій розміщено амбулаторію загальної практики сімейної медицини № 1, Центр надання адміністративних послуг та селищну раду. Крім того, для 14 житлових будинків у цьому населеному пункті розробляють проєктно-кошторисну документацію, після чого будуть проведені необхідні для відбудови об’єктів тендерні процедури.

Крім того планується відновити Старосалтівський ліцей та Чугуївський ліцей №2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #Чугуєв #СтарийСалтів #відновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...