• Головна
  • Apple випустила нові бездротові навушники під брендом Beats
Новини компаній
17:00, 24 липня 2023 р.

Apple випустила нові бездротові навушники під брендом Beats

Новини компаній

Не минуло і шести років як Beats випустили свою нову модель Studio Pro з функцією шумозаглушення. Це доволі суттєве оновлення, якщо порівнювати з моделлю Studio 3 Wireless та найбільше змін відбулися всередині, адже дизайн залишився майже незмінним.

Світ побачив ці навушники 19 липня. Окрім того, що у них неперевершене шумозаглушення, Beats додала режим прозорості, персоналізоване просторове аудіо з чітким відстеження рухів голови та шкіряні амбушури UltraPlush з ефектом пам’яті та порт USB-C.

Apple випустила нові бездротові навушники під брендом Beats, фото-1

Beats Studio Pro

  • Beats Studio Pro можна купити в чотирьох кольорах: чорному, темно-коричневому, темно-синьому і бежевому.
  • Компанія стверджує, що нові накладні амбушури UltraPlush з безшовної штучної шкіри дають комфорт цілий день і виняткову довговічність.
  • Кожен навушник має 40-мм драйвер, а цифровий процесор, який вбудований всередині, оптимізує остаточну частотну характеристику для того, щоб створити потужний, але збалансований звуковий профіль.
  • В Studio Pro фізичні вбудовані елементи керування повернулися з новим дизайном. Зовнішній біч лівої чашки навушників прикрашає багатофункціональна кнопка "b" в центрі, яка дозволяє зручно управляти музикою і дзвінками за допомогою одинарного, подвійного і потрійного натискання. Також, тривале натискання на цю кнопку активує голосового помічника. Або якщо вам зручніше, можна скористатися регуляторами гучності, які розташовані над і під центральною кнопкою. Всі елементи керування впевнено додають зручності та ефективності в користування Studio Pro.
  • Ще одна функція — адаптивне шумозаглушення — слідкує за шумом навколо користувача в режимі реального часу.
  • Гарнітура підтримує просторове аудіо з динамічним відстеженням голови, голосові команди Siri, відстеження за допомогою Локатора і плавне перемикання між пристроями. Користування в задоволення.

Якщо увас виникне таке бажання, то ви матимете змогу приєднати Beats Studio Prо до джерела аудіо по кабелю USB-C або через аналоговий роз'єм 3,5-міліметра.

Компанія - виробник заявила, що Beats Studio Pro буде працювати до 40 годин, якщо не вмикати шумозаглушення і добу, якщо все ж таки використати її. Десять хвилин зарядки дасть до 4 годин прослуховування музики.

Beats Studio Pro вже можна придбати в США, Канаді, Франції та Німеччині за ціною 349 доларів, а це близько 12 900 гривень. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...