• Головна
  • Чому IT-компаніям потрібні юридичні послуги?
Новини компаній
13:00, 12 липня 2023 р.

Чому IT-компаніям потрібні юридичні послуги?

Новини компаній
Чому IT-компаніям потрібні юридичні послуги?, фото-1

IT-компанії – це поширений напрямок в Україні. Зараз ця сфера активно розвивається та має успіхи. Проте недостатньо розробити сайт, додаток, оновити ресурс, протестувати його. Потрібно мати на це юридичні права. Розробники та програмісти майже не знаються на цій галузі, тому потрібні експерти.

Де знайти експертів?

В Україні працює велика кількість IT-компаній, і не всім фірмам вигідно наймати юридичних експертів на повний робочий день, навіть якщо вони потрібні буквально раз на тиждень. Як тоді консультуватися та розв’язувати робочі питання? Оптимально замовити послуги у спеціальному адвокатському об’єднанні https://lawrange.net/uk/services/it-pravo-2/. Професіонали знають все про IT-право та гарантують дотримання термінів. Можна розраховувати на комплексний супровід, докладне консультування, податкову оптимізацію, реєстрацію інтелектуальної власності та інше.

Компанія https://lawrange.net/uk/golovna/ надає комплексні правові рішення та захищає IT-бізнес. Експерти вивчають ситуацію та індивідуально підходять до неї.

Чому IT-компаніям потрібні юридичні послуги?, фото-2

Звертання до спеціалістів – це гарантія, що фірма не стикатиметься з юридичними проблемами.

Переваги співпраці з IT-юристом

Це не просто експерт із законодавства, а спеціаліст, який постійно розвивається, знає все про нові технології та бізнес-процеси. Важливо бути в курсі всього та знаходити норми закону, які можуть захищати унікальні IT-проєкти.

Виділяють такі переваги:

  • виявлення можливих ризикових IT-проєктів;
  • юридичний захист;
  • збір інформації та моніторинг;
  • ведення перемовин з клієнтами;
  • оформлення договорів;
  • структурування угод.

IT-юристи зазвичай залучаються до стартапів, які ще не знають, як саме себе захистити в юридичному, інформаційному та технологічному просторі.

Коли треба звертатися до IT-юриста?

Якщо компанії розробляють програми, додатки, стартап, сайти, то все це – потенційні клієнти IT-юристів. Це складна діяльність, де постійно потрібно оновлювати знання, підвищувати кваліфікацію, тож звичайний адвокат – не найкращий варіант.

Рекомендується звертатися за послугами, якщо потрібно підписати договір, провести податкову оптимізацію, отримати захист, супровід, проконсультуватися з декількох питань, дізнатися про авторські права, отримати підтримку під час суду. Все це може зробити юрист, який розбирається не тільки в законодавстві, а й в інформаційних технологіях. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...