• Головна
  • Найкращі способи для заробітку на криптовалюті
Новини компаній
15:00, 10 липня 2023 р.

Найкращі способи для заробітку на криптовалюті

Новини компаній
Найкращі способи для заробітку на криптовалюті, фото-1

Один із найпопулярніших і найвідоміших напрямків для пасивного заробітку - криптовалюта. Завдяки унікальним умовам, на яких функціонує весь криптофінансовий сектор, було створено безпрецедентні умови для отримання прибутку. По-перше, це абсолютна децентралізація. По-друге, це виключно комерційне регулювання курсу всіх видів криптогрошей. Завдяки цим двом чинникам у кожного охочого поліпшити своє фінансове становище з'явилася реальна можливість, незалежно від обсягу стартового капіталу, отримувати на постійній основі дуже серйозний прибуток.

Цифрові гроші вважаються найбільш високо волатильним фінансовим інструментом. Тобто розмір прибутку за грамотно обраної стратегії торгівлі перевищує обсяг прибутку, який можна отримати від продажу та купівлі будь-яких інших активів. Однак із цим пов'язані й найвищі ризики просідання, якщо під час аналізу ситуації на ринку було допущено помилки. Тому досвідчені фахівці рекомендують зосереджувати джерела і способи доходу, щоб у разі просадки була можливість нівелювати її за рахунок інших способів отримання заробітку.

Основні стратегії

З огляду на той факт, що цифрові гроші існують тільки в онлайн-просторі, для того, щоб здійснювати будь-яку діяльність з ними, використовуються спеціальні сервіси. Найвигідніше вибрати криптообмінник Харків з оптимальними умовами. Однак новачки можуть спробувати свої сили спочатку на біржах, якщо вони готові до досить серйозних супутніх витрат у процесі навчання.

Заробляти на криптовалюті можна такими способами:

  • інвестування - у цьому випадку розрахунок отримання прибутку оцінюється виключно в довгостроковій перспективі;
  • трейдинг - це досить агресивні методи і стратегії для отримання прибутку фактично щодня або ж кілька разів на день;
  • стейкінг - аналог банківського депозиту, тільки на умовах повної анонімності, користувач системи отримує узгоджену винагороду завдяки тому, що зберігає цифрові гроші на конкретному ресурсі, прибуток можна отримати і завдяки зростанню обраного активу в ціні;
  • майнінг - це виробництво цифрових монет, воно може приносити дохід, однак будуть потрібні спочатку досить серйозні грошові вкладення на купівлю всього необхідного обладнання.

Чому віддати перевагу - кожна людина вирішує самостійно. Оптимальний варіант - комбінувати кілька напрямків, наприклад, стейкінг і трейдинг. Так буде більше шансів для отримання прибутку на постійній основі.

Вибір відповідного криптовалютного обмінника

Щоб здійснювати транзакції з купівлі, продажу криптовалюти, необхідно вибрати відповідний сервіс. У пріоритет завжди ставиться надійність і безпека. Це обумовлено тим, що жодну транзакцію з цифровими грошима не можна скасувати. Тобто, якщо дані щодо криптогаманців викрали шахраї або ж гроші помилково переведено на інший рахунок, виправити ситуацію не можна.

Звичайно, не менш важливим є фактор фінансової рентабельності. Тому важливо грамотно оцінити всі перспективи під час роботи на конкретній платформі. Має значення:

  • кількість видів валют, якими можна торгувати - їх повинно бути максимально багато, включно з як давніми і стабільними, так і новими перспективними проектами, і всі вони повинні мати хороше фінансове забезпечення, простіше кажучи, у компанії мають бути солідні запаси грошей у резерві за кожним заявленим видом валюти;
  • обмінний курс - він має бути оптимальним, враховуючи актуальну ситуацію на ринку.

Крім того, оцінюється кінцевий результат угоди, виходячи з того, який відсоток бере за послуги сама компанія. Однак варто знати про те, що деякі обмінники криптовалюти свою маржу закладають уже в загальний валютний курс. Тому потрібно просто дуже уважно ознайомитися з умовами, перш ніж підтверджувати угоду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...