• Головна
  • Книжки-розкладайки – Ваші найперші розвиваючі книжки
Новини компаній
16:05, 6 липня 2023 р.

Книжки-розкладайки – Ваші найперші розвиваючі книжки

Новини компаній

Повноцінний розвиток малюка – саме це турбує молодих батьків майже так само як і здоров'я малечі та їх гарне самопочуття. Кожен прагне забезпечити дитину всім необхідним – від меблів та речей до достатньої кількості сучасних іграшок і книжок, які будуть не просто запилюватися на поличках, а приносити знання та стрімко розвивати інтелект маленького пізнайки. При цьому, дехто вважає книжки-розкладайки не зовсім розвиваючим елементом, буцімто вона не здатна бути корисною для маленьких чомучок.

Як стверджує практика кожна дитина – унікальна і неповторна. Одному малюкові треба вивчати світ на власні очі, роздивляючись все навкруги, а іншому – хочеться гратися різноманітними іграшками, які зараз мають суттєве різноманіття. Сказати, що хтось із них отримає менше за іншого неможливо, адже зовсім не зрозуміло, що потрібно кожному. Однак, варто розуміти, що існують іграшки та розвиваючі прилади, які дуже дорого коштують та не завжди виправдовують очікування батьків, при цьому звичайні картонні книжки можуть бути недорогою та дуже корисною альтернативою дорогоцінним іграшкам з надсучасним дизайном.

Книжкове видавництво Ранок

Книжкове видавництво Ранок

Нові серії книг-іграшок – видавництво «Ранок» пропонує найкраще

Частіше за все батьки купують картонку-іграшку для того, щоб ознайомити малюка з невідомими раніше предметами, процесами, навколишніми об'єктами. Такий підхід виправданий, адже найпопулярнішими серіями видавництва «Ранок» - одного з найбільших в Україні, є саме серії про:

  • Овочі і фрукти.
  • Транспорт та техніку.
  • Професії.
  • Тварин, птахів.
  • Космос.
Книжкове видавництво Ранок

Книжкове видавництво Ранок

Тобто, завдяки такому не хитрому винаходу як книжка-картонка можна познайомити малюка з тими предметами та процесами, які він ще не бачив в реальному житті, або бачив дуже рідко. Також можна обрати серію книг про безпеку, спілкування, манери, опис актуальності виконання різноманітних важливих завдань – своєчасного чищення зубів, збирання іграшок, купання, тощо. Наглядний приклад у вигляді намальованого персонажу для дитини буде дуже гарним варіантом пояснити актуальність різноманітних процесів. Якщо Ви вже ознайомилися з величезним каталогом товарів на сайті видавництва «Ранок» та обрали для себе підходящі екземпляри, можна замовити книги ще вигідніше. Для цього потрібно буде зареєструватися та отримати 10% знижку на першу покупку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин «Ранок» #дитяча література #книги для найменших #картонки-іграшки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...