• Головна
  • Якість безглютенових продуктів: як вибрати надійного виробника
Новини компаній
17:00, 30 червня 2023 р.

Якість безглютенових продуктів: як вибрати надійного виробника

Новини компаній

Глютен або клейковина — вид білка, що міститься у зернових культурах, як-от ячмінь, жито, пшениця, а також іноді у вівсі. Продукти з глютеном мають підвищену калорійність. До того ж у людей з непереносимістю глютену або алергією на нього такі продукти можуть викликати багато неприємних проблем зі здоров'ям. Для справки: целіакія — генетичне аутоімунне захворювання, при якому організм не переносить глютен; воно найчастіше проявляється у дітей в ранньому віці, і характеризується поганим засвоєнням корисних речовин з продуктів, анемією та іншими розладами. Однак зараз безглютенове харчування — вже не така проблема, адже вже є безглютенові продукти майже в кожному магазині, а також можна купувати продукти в інтернеті.

Якість безглютенових продуктів: як вибрати надійного виробника , фото-1

Серед безглютенової продукції можна знайти не лише хліб без клейковини, а й печиво, торти та спеціальні безглютенові суміші для випічки. Залежно від виробника, пшеничне борошно в них замінюється натуральним борошном без глютену: мигдалевим, рисовим, гречаним або кукурудзяним.

Все це значно спрощує життя людям з непереносимістю глютену, а також тим, хто бажає схуднути, однак не готовий відмовитися від улюбленої випічки.

Справа за малим — вибрати якісну продукцію та надійного виробника.

Як вибрати якісну продукцію без глютену:

  • переконайтеся, що склад продукту відповідає маркуванню «Без глютену»;
  • перевірте наявність сертифікатів, що підтверджують відсутність клейковини (позначаються символом із перекресленим колоском);
  • переконайтесь у наявності продуктових сертифікатів, що підтверджують відсутність у складі ГМО, регуляторів росту, мінеральних добрив та пестицидів, а також смакових добавок та барвників;
  • якщо не вживаєте цукор, переконайтеся, що у складі його немає, або використовується безпечний і корисний натуральний цукрозамінник стевія. Бо дуже часто на упаковці вказують, що продукт без цукру, а у складі: фруктоза (моносахарид), кокосовий цукор (дисахарид), тростинний цукор (дисахарид), мед (комплекс моносахаридів та дисахаридів). Всі вони мають високий вміст калорій та високий глікемічний індекс, як і звичайний цукор.

Якщо склад відповідає маркуванню і є всі необхідні сертифікати — перед вами якісний продукт, а виробнику можна довіряти.

Суміші для випікання від українського виробника Green Leaf

Хороше рішення для тих, хто любить солодощі — корисні та прості в приготуванні суміші для випічки. Такі суміші ви можете замовити в інтернет-магазині українського виробника Green Leaf, який пропонує широкий асортимент безпечної для здоров'я продукції на основі натуральних підсолоджувачів стевії та еритритолу, зокрема безглютенові суміші для випічки:

  • суміші для випікання ванільних панкейків;
  • суміші для випікання шоколадного брауні;
  • суміші для випікання мигдалевого печива;
  • суміші для випікання чорничних мафінів;
  • суміші для випікання бананових кексів.
Якість безглютенових продуктів: як вибрати надійного виробника , фото-2

Це низькокалорійні суміші з натуральних компонентів без цукру, без глютену, без ГМО, підсилювачів смаку та штучних добавок, створені за власною рецептурою Green Leaf. Вони підходять веганам та людям, які не сприймають глютен та лактозу. Вони є дуже простими в приготуванні завдяки сипучій формі. Солодкий смак забезпечує стевія цукрозамінник натуральний, ідентичний цукру. Всього 5 хвилин на підготовку та 30 хвилин на випікання — і ваші смачні безглютенові солодощі готові!

Час від часу виробник пропонує також лімітовані серії, наприклад, взимку можна було придбати суміші для імбирних пряників, а навесні — для пасок, також за власною рецептурою.

Замовляйте готові безглютенові суміші для домашньої випічки з доставкою по Україні та насолоджуйтесь повноцінним життям з улюбленими солодощами. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...