• Головна
  • У чат-боті «Харків - твій дім» можна перевірити статус заявки на «єВідновлення»
13:27, 27 червня 2023 р.

У чат-боті «Харків - твій дім» можна перевірити статус заявки на «єВідновлення»

У чат-боті «Харків - твій дім» можна перевірити статус заявки на «єВідновлення»

Харків'яни за допомогою чат-боту «Харків - твій дім» можуть перевірити стан розгляду заяви, поданої для отримання послуги «єВідновлення».

Як повідомили розробники, у чат-боті можна буде відстежити статус розгляду заявки для отримання компенсації на відновлення пошкоджених об’єктів нерухомого майна, отримати відповіді на часті запитання при отриманні послуги «єВідновлення» та ознайомитися з порядком її отримання у Харкові. Для цього необхідно перейти за посиланням і обрати в меню пункт «Перевірити стан заяви «єВідновлення».

Над новим функціоналом чат-боту працюють виконавчі органи Харківської міської ради у співпраці з IT-компанією «Sigma Software», яка на волонтерських засадах розробила та допомагає розвивати чат-бот «Харків - твій дім».

Нагадаємо, що 10 травня стартувала програма «єВідновлення», у межах якої українці можуть отримати кошти на ремонт пошкоджених домівок. Програма передбачає грошову допомогу від держави на ремонт житла, пошкодженого через бойові дії. Максимальна сума - 200 тис. грн. Одним із етапів отримання компенсації є «Огляд майна і встановлення суми допомоги комісією місцевої ради» на якому встановлюється розмір збитків та розраховується сума виплат комісією, створеною міською радою. Повідомити про пошкоджене майно можна в застосунку «Дія». Отримані кошти можна витратити на будівельні матеріали чи послуги підрядників, які є учасниками програми «єВідновлення». Дізнатися більше про програму можна за посиланням: https://erecovery.diia.gov.ua.

Чат-бот «Харків - твій дім» був запущений у червні 2022 року. За весь час функціонування боту було надіслано близько 480 тис. запитів від харків’ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #єВідновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...