• Головна
  • Зняти квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати житло у червні, - ФОТО
13:00, 15 червня 2023 р.

Зняти квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати житло у червні, - ФОТО

Актуальні пропозиції оренди житла в червні у Харкові.

В перший місяць літа у місті спостерігається підвищений інтерес до можливості оренди квартир. І на харківському ринку нерухомості можна знайти житло практично у кожному районі міста. Однак ціна залежить від низки факторів, в тому числі від самого місця розташування.

Редакція сайту 057 розповідає, де і за яку ціну можна орендувати квартиру в червні у Харкові.

В Індустріальному районі здається однокімнатна квартира з євроремонтом. Загальна площа - 26 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, холодильник, праска, духова шафа, плита, пральна машина і телевізор. Ціна оренди - 3 тисячі гривень.

Контакт для зв'язку: 063-791-30-07.

На Павловому Полі можна зняти двокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Загальна площа - 55 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також плита, пральна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер і холодильник. Ціна оренди - 5 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт для зв'язку: 066-912-98-74.

На Холодній Горі здається трикімнатна квартира у житловому стані. Загальна площа - 64 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, телевізор і кондиціонер. Ціна оренди - 7 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт для зв'язку: 063-521-91-71.

На Олексіївці можна зняти однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Загальна площа - 35 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, плита, телевізор, бойлер і кондиціонер. Ціна оренди - 4 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт для зв'язку: 095-937-78-03.

На Салтівці здається двокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Загальна площа - 48 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також пральна машина, мікрохвильова піч і холодильник. Ціна оренди - 4 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт для зв'язку: 066-637-47-32.

В районі станції метро "Студентська" можна зняти трикімнатну квартиру з євроремонтом. Загальна площа - 70 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також плита, холодильник, пральна машина і телевізор. Ціна оренди - 4 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт для зв'язку: 096-477-63-26.

В районі станції метро "23 Серпня" здається однокімнатна квартира з авторським ремонтом. Загальна площа - 33 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, пилосос, праска, телевізор і кондиціонер. Ціна оренди - 7 тисяч гривень.

Контакт для зв'язку: 050-046-54-56.

В районі станції метро "Київська" можна зняти двокімнатну квартиру у житловому стані. Загальна площа - 55 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є плита. Ціна оренди - 5 тисяч гривень.

Контакт для зв'язку: 067-122-84-58.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #квартира #харків #ціна #червень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...