• Головна
  • У Харкові відкрили меморіальну дошку присвячену Борису Менкусу
13:56, 12 червня 2023 р.
Надійне джерело

У Харкові відкрили меморіальну дошку присвячену Борису Менкусу

У Харкові відкрили меморіальну дошку присвячену Борису Менкусу

Меморіальну дошку колишньому головному лікарю Міської багатопрофільної лікарні №18 Борисові Менкусу відкрили сьогодні, 12 червня, на фасаді лікувального закладу.

У заході напередодні Дня медичного працівника взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, який також нагородив лікарів та подякував їм за роботу.

«Відкриття меморіальної дошки Борисові Менкусу - знакова подія для всіх харків'ян. Він був лікарем від Бога. І я дякую кожному з вас за те, що рятуєте життя людей і допомагаєте їм подолати біль, за те, що залишилися працювати в Харкові», - наголосив Ігор Терехов.

Зазначимо, що міська багатопрофільна лікарня №18 - єдиний медичний заклад у місті та області, де лікують хворих із гнійно-кістковою інфекцією, що також дозволяє надавати спеціалізовану допомогу військовослужбовцям.

Борис Менкус працював у лікарні понад 47 років і пройшов шлях від лікаря-інтерна до головного лікаря. Автор понад 40 наукових праць та двох авторських винаходів. Помер у 2021 році від ускладнень після коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Менкус #меморіальнадошка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...