• Головна
  • Оренда квартир у Харкові. За яку ціну можна зняти однокімнатне житло, - ФОТО
17:35, 24 травня 2023 р.

Оренда квартир у Харкові. За яку ціну можна зняти однокімнатне житло, - ФОТО

Вартість однокімнатних квартир у Харкові.

Наприкінці травня жителі і гості міста активно цікавляться можливістю зняти квартиру. І одним з найоптимальніших варіантів в плані ціни є однокімнатне житло. Однак вартість його оренди залежить від низки факторів, серед яких розташування, ремонт та наївність необхідних меблів і побутової техніки.

Редакція сайту 057 розповідає, за яку ціну можна зняти однокімнатну квартиру у Харкові.

В районі станції метро "Палац Спорту" можна орендувати однокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також плита і холодильник. Поряд з житлом розташовані: ринок, школа, магазин, супермаркет, ТРЦ, аптека, пошта, зупинка транспорту, лікарня, банк і дитячий садок. Ціна - 4,5 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 096-121-67-95.

В районі станції метро "Студентська" здається в оренду однокімнатна квартира у жилому стані. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, мікрохвильова піч, плита і пральна машина. Поряд з житлом розташовані: аптека, дитячий садок, ринок, школа, магазин, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Ціна - 3,5 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 099-565-50-75.

В районі станції метро "Ботанічний сад" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також плита, духова шафа, холодильник, пральна машина, праска, пилосос і телевізор. Поряд з житлом розташовані: зупинка транспорту, ринок, магазин і аптека. Ціна - 3,5 тисячі гривень.

Як зв'язатися: 068-827-23-20.

У 520-му мікрорайоні здається в оренду однокімнатна квартира з євроремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, духова шафа, плита і пральна машина. Поряд з житлом розташовані: зупинка транспорту, школа, дитячій садок, супермаркет, ТРЦ і ринок. Ціна - 3 тисячі гривень.

Як зв'язатися: 095-652-91-06.

На Горизонті можна орендувати однокімнатну квартиру з авторським ремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, духова шафа, плита і телевізор. Поряд з житлом розташовані: банк, аптека, лікарня, дитячий садок, ринок, пошта, школа, магазин, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Ціна - 3 тисячі гривень і оплата за світло.

Як зв'язатися: 066-731-76-24.

На Олексіївці здається в оренду однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, холодильник і пральна машина. Поряд з житлом розташовані: зупинка транспорту, ринок, супермаркет і магазин. Ціна - 4,5 тисячі гривен.

Як зв'язатися: 050-312-86-06.

В районі станції метро "Київська" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також духова шафа, холодильник, пральна машина, електрочайник, варильна панель, мікрохвильова піч і телевізор. Поряд з житлом розташовані: зупинка транспорту і магазин. Ціна - 6 тисяч гривень.

Як зв'язатися: 093-833-19-73.

На Салтівці здається в оренду однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, духова шафа, плита, пральна машина і телевізор. Поряд з житлом розташовані: супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту, банк, аптека, лікарня, дитячий садок, ринок, метро, пошта, школа і магазин. Ціна - 4 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Як зв'язатися: 050-988-47-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оренда #квартира #ціна #однокімнатна #житло
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...